Dagen efter..

Jag mår inte helt okej idag. Jag mår ganska kasst faktiskt. Huden är kokhet, huvudet dunkar och utanför jävlas solen med mig genom att skina in och göra ont i ögonen. Vilken underbar dag att plugga på. Verkligen. Om en timme ska jag befinna mig hos Erika för marknadsplansgöra, snälla skjut mig.

En bra sak är i alla fall att ikväll ska vi gå ut och äta alla tjejerna, och jag tar med mig packning och sover på stan hos syster efteråt. Morgonen därpå ska vi nämligen vara uppe i ottan och åka iväg på en heldags äventyr i.. Karlskoga? :-) Det kommer bli skoj.

Gårdagen då: Förfesten var underbar, sittningen var småtråkig och personalen på Ankan borde spärras in någonstans. Men i det stora hela en väldigt trevlig kväll ändå =) I alla fall början och slutet på den. Dock blev jag lite förvirrad av någon som säger olika saker beroende på på tillfälle och alkoholmängd. Jag tycker om och vara ärlig och säga mitt en gång. Förklarade situationen, och sedan fick jag ett fine, lugnt, bra. Va skönt tänkte jag. Tydligen inte. Jag tycker inte om att bli vriden och pratad åt olika håll. Jag tycker inte om att prata i huvud taget om något som inte är något att prata om. Där försvann den sköna slappna av och bara vara-känslan. Suck. Får väl strunta i det i huvud taget snart, för pallar verkligen inte att känna mig trängd och studerad. Inte alls värt det. Jag jagar och behöver enkelhet i mitt kaos. Något annat funkar inte. Fuck jag trodde jag hade det också. Blä, va ledsen jag blir. Förutom jag så var det nog väldigt mycket alkohol som spökade igår. Själv var jag riktigt städad tills vi skulle hem och jag plötsligt blev packad. Vad hände där?

Nu ska jag ställa mig i en iskall dusch och sjunga mig i form inför en lång dag. Hoppas ni får en fin dag i solen!

Puss

Ps. Åå det pirrar i magen för att det snart är sommar och jag saknar mina syskon och mamma så sjuuuukt mycket! Tror aldrig jag längtat efter er såhär. Fan vad jag älskar er! ♥ Snart ska vi busa massa tillsammans igen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback