Barbapappa

Jag är inte den som brukar köra med jag har inte tid att träna, för jag tycker det är en av världens oklokaste kommentarer. Hjärnan arbetar faktiskt både bättre och snabbare när man rör på sig, så det vore ju istället bortkastad tid att inte träna? ;-) Hur stressigt jag än har det så hinner jag alltid klämma in ett pass eller en löptur. Och ju stressigare man har det desto större anledning till och med. Men senaste två veckorna vet jag inte riktigt vad som hänt? Jag har liksom gått upp på morgonen och sedan är det plötsligt natt. Igår tog jag en snabbispromenad vid 01 och det fungerar ju inte. Var toktrött när jag skulle kliva upp.

Förstår inte var tiden tar vägen? Antagligen är jag bara oeffektiv och lite lat, för så mycket har jag inte att göra ändå. Idag har jag lovat mig själv en lång springtur. Jag tror det har blivit lite som en ond cirkel. Eftersom jag inte tränat på två veckor så är jag allmänt seg och allt tar lite längre tid, vilket gör att jag inte får tid över till att träna. Dåligt. Måste bli ändring på detta, jag hatar att trampa snett och komma ur flytet. För att inte tala om hur trött jag är på mornarna när jag inte tränar, det tar verkligen emot att gå upp. Suck.. nu jävlar måste jag komma igång igen!

Men nu först är det universitetet som gäller..

Heej =)

VårigtMina kläder smyger upp ur tvättkorgen och ut ur badrummet där bakom..Dagens lunch: Veg. hamburgare med minifraiche och rå lök.
(med matchande tallrik)Ny granneKommentarer
Postat av: Henrik

Det är svårt att inte smälta lite när man ser någon så söt som på bilderna här! ;) (de två första bilderna!!)

Postat av: Jaanet

Men Henrik, detta börjar nu bli ett återkommande tema här i bloggen.. män (pojkar?) som flyr landet för att sedan plötsligt lämna fina kommentarer här i bloggen.. Vad hände med kanske mer givande "passa på när man är i samma land?" ;) Bara en fundering..

2009-05-13 @ 15:43:20
URL: http://janeteklund.blogg.se/
Postat av: Henrik

Haha, ja problemet var lite att du dök upp i skarven mellan Svea rike och ett land som ligger ca 1000 mil bort. Vilket var en komplikation jag helst ville undvika. Men om 38 dagar boardar jag en flight mot Frankfurt, och trots att du inte svarade på min insinuation gällande filmen nämnd längre ned i bloggen så lever jag på hoppet! ;)

2009-05-13 @ 15:47:45
URL: http://seoul.blogg.se/
Postat av: Jaanet

Jag är dålig på det där med svar.. jag är bättre på frågor :) Men om vi råkar befinna oss i samma land i sommar, kanske till och med samma stad samtidigt, så ses vi säkert :)

2009-05-13 @ 16:55:13
URL: http://janeteklund.blogg.se/
Postat av: Erika

Vi fick besök av en igelkott på balkongen häromdagen. Så söt!

2009-05-13 @ 17:55:59
URL: http://erikalik.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback