Haaallå

Jag lever men det är knappt. Pluggar för tillfället till den jobbigaste tentan jag någonsin behövt bråka med, och det känns bajs faktiskt. Fy satan va tungt det är. Men efter denna har jag faktiskt bara roliga saker kvar, vilket påminner mig om att det inte är särskilt mycket kvar nu i huvudtaget. Jag funderar på att skriva min C-uppsats det första jag gör efter sommaren, och sedan läsa till 15p marknadsföring. Och då är det bara terminen jag egentligen redan gjort som återstår sedan, alltså ingenting..? vilket känns.. skumt.. och jävligt overkligt. Började jag inte nyss? I alla fall så bor jag numera på plan 2 i Karlstads universitetsbiblioteket - ifall ni vill något.

Jag har inte fixat sommaren än. Det börjar närma sig. Jag vill nog bli kvar i stan men frågan är om jag har ett jobb här hela sommaren? Svaret är just nu, på vacker Karlstaddialekt, ett solklart Nej. Men så sent som förra veckan uppdaterade jag mitt CV och sökte lite jobb inför.. ja.. sen.. senare.. eller livet kanske det kallas? Såna dära o-sommarjobb. Riktiga jobb. Jobb som inte slutar i augusti. Så man kan ju hoppas att det ger resultat och i bästaste bästa fall redan i sommar?

Herregud. Jag blir alldeles virrig.. och om 3 veckor fyller jag 25. Hur i helvete gick det till?  Nu ska jag pluggpausa lite och istället ta tag i tidningsjobben. Det ska skrivas vårkrönika och det ska granskas socionomer. Sedan blir det fasen låångpromenad till Anna tror jag. Mitt kärleksliv.. det får ni inte veta ett jäkla skit om - sådeså ;-)

Puss :-)Pst. Mitt halvrakade huvud har ogräsat sig nåt så förskräckligt, förstår inte att hår kan växa så fort. Jag funderar i alla fall på en fräsh vår-page nu inför vårkvällarna. Vad tror ni om det? Jag tänker nog återgå till blondie också :-) Hörs!

Kommentarer
Postat av: Mirry

www.arntyochmirry.se har vi bikini-bekymmer!

Spana gärna in och tyck till!www.arntyochmirry.se

2009-03-11 @ 21:53:20
URL: http://www.arntyochmirry.se
Postat av: Annaa

vad roligt med lite uppdate!!!! Ja det ska bli sjukt konstigt att se sig själv på tv, när man var på ön kopplade det ju inte direkt att kamerorna faktiskt filmade oss på riktigt och att det skulle visas för några miljoner sen. Det hade man liksom helt kopplat bort. Jag som tycker det to.m är läskigt när nån filmar med vanlig kamera hemma och man får höra sin egna röst som inte alls låter som den man hör själv. haha.. så de kommer nog kännas knasigt!Btw. tycker du är fin i långt hår =) så tycker du ska behålla längden men kanske ljust är fint nu när det blir ljusare tider=) fast du passar säkert snyggt i page också =) kram

2009-03-12 @ 10:43:27
URL: http://mizzsunshine.blogg.se/
Postat av: Sandiie

Jag gick nästan nyss från blond till brunett. :)

2009-03-15 @ 14:27:04
URL: http://sandiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback