Tårta på tårta

Jag är duktig på att prata duktigt om hur dåligt jag bloggar, och minst lika duktig är jag på att säga att jag ska bli bättre. Något jag inte är duktig på är att plugga till tentan. Jag har ignorerat den, prioriterat bort den och varit dödsupptagen med annat livsviktigt som att typ.. sova, äta kolhydrater och sortera dvd-filmer i några veckor nu. Jag har till och med lagt alla anteckningar och block i en väska som jag aldrig använder och låtsats glömma bort vart tusan jag lagt allt.

I torsdags bytte jag landskap och idag kom jag tillbaka. Det är ju också en anledning att slippa. Sedan finns det ännu fler. Men morgon sitter jag och plågas i biblioteket och om 2 veckor är tortyren över eller i alla fall framflyttad på obestämt tid. Då ska jag i efterlugnet passa på att fylla 25, äta smörgåstårta och vandra barndomsvägar. Ja, när man fyller 25 får man börja använda ordet barndom. Och när jag var ung.. och jaaadu det var tider de! Eller det kanske får vänta en stund.

Blev förfirad i fredags med favorittårta. Fantastiskt förjävla fint. När vi ändå är inte på f-ord; va FAN hände på melodifestivalen? Jag tyckte låten var helt okej, och kanske till och med roligare än många av de gamla vanliga låtarna som man hört hundra gånger förr. Men, en schlager måste man väl kunna.. ehm.. sjunga med till? Jag röstade på Måns. Jag tyckte kanske inte hans låt var bäst, nee det tyckte jag inte, men han har sådana fantastiska juck-rörelser så det blev poäng på det.

Nu ska jag återgå till dokumentäranalys och sedan tugga rödspätta.Helgens tårta.. orkar inte förklara åldern :) Sjukt god i alla fall :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback