Fysikens lagar och att inte följa dem

Igår hände något jag inte hade väntat mig. Den frasen har har jag väl både tänkt, sagt och skrivit sjuttio gånger senaste året, men ibland är det annorlunda. Igår var ett sådant annorlunda. Förvåningen var brutal och det låg lixom utanför gränserna till vad man uppfattar som verklighet. Jag vet inte hur jag ska beskriva känslan.. lite likställd med att bryta naturlagarna kanske. Som att en jävligt stressig morgon (eller vilken morgon som helst) kasta av sig kläderna på badrumsgolvet för att upptäcka att de svävar fritt i luften. En sådan känsla. Fast mindre Wow och mera Herregud.

Idag har jag suttit med flickorna på plan två å å å pluggat på tentan sedan i morse. Va slut i skallen man blir efter att plöja böcker och anteckningar en hel dag. Inte för att man var helt oslut från början heller, men men. Träffade även på syster som håller på att göra årets Hot Spot-film. Det blir nog kanonbra de!

Jag har tusen saker att göra och ännu värre; tusen tekakakalorier att förinta. Vilka förjäkla roligt ord: Te-ka-ka-ka-lorier. Åh tusan också, jag kommer verkligen ingenstans med mitt liv, jag bara upprepar samma gamla visa om och om igen. Kan det inte hända något !!!? Inte för jag har tid med det - men ändå.

Pusselipusselhelvete


Kommentarer
Postat av: Evve

haha om du röstade på Måns höfter så röstade jag på HEAT trummisens byxor hoho ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback