Fuckelifuck

Gud vad jag hatar salstentor. Världens största dryga skitröriga tenta som man bara sitter och väntar på nu. Först var det klockan 8.00 och det var så jäkla skönt men nej nej självklart skulle den flyttas till 14.00 vilket betyder att jag ev. kommer sitta och skriva till kl 19 en fredagskväll. Jag blir så seg i huvudet på eftermiddagar, och hur jäkla pigg är man en fredag egentligen? Dessutom har man halva i morgon på sig att gå runt och vänta och vara nervös. Ingen idé att öppna böckerna heller för då blir det ju bara ännu mer kaos där inne.

Det står i alla fall lunch med vin hos Karin på schemat i morgon en stund innan. Det får en nog att slappna av lite i alla fall. Helt ärligt jag har skrivit tentor halvberusad förr, men klarar fasen inte pressen annars.. haha jag vet det är fan stört men så ere! Jag får panik och flyr tentasalen utan att ha skrivit hälften av det jag kan.. och det är ju jävligt onödigt. Bra uppfinning den där alkoholen minsan!

Nu sitter jag här som ett psykfall och gungar på stolen. Öppnar blocket - stänger blocket. Öppnar.. stänger. Öppnar kylskåpet och vill hetsäta allt, men känner sedan hur illa jag mår och återgår istället till gungandet. Åååå låt det blir fredag eftermiddag NU.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hej stramis! ;) Du är ju världens sämsta på att svara i telefonen, jag har fan ringt varje dag...jaja, är du hemma lördag kväll o ledig för att hitta på nå´t?

2009-03-27 @ 08:56:06
Postat av: Pernilla

Har du tenta nu? Lycka till =) Jag är bara ut o kikar ifall du skulle ha svarat, hehe kanske att jag gör ett försök att ringa dig igen sen, så du vet, så håll koll på telefon ;) kramz

2009-03-27 @ 11:53:09
Postat av: banaaaaan

Heeej! min telefon är ju dum i huvudet !!! Och jag har inte orkat fixa den då jag bott på skolan.. hade tenta.. tror det gick ganska dåligt.. suck! Kommwer hem imorrn eftermiddag om inte snöstormen äter upp mig ! :D får se om ja är ledig på kvällen, ska baka smörgåstårta till mormor å gänget till dagen efter.. men jag ringer när ja kommer hem juuu :D

2009-03-27 @ 18:05:29
Postat av: Pernilla

jo, men det är så att jag o Evve typ har fixat middag åt dig imorgon ;)

2009-03-27 @ 18:20:36
Postat av: jaanet

haha va!! Men åå söta ni.. då hoppas ja verkligen mitt tåg kommer i TID!!!! hahaha.. ja ska trilla in runt 4 säger tabellen å då borde ja ju hinna fixa hemma å träffa er.. :)

2009-03-27 @ 18:49:04
Postat av: Evve

hahaaaaaaaa! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback