God morgon

Denna vecka är fullbokad av mindre jobbiga måsten och mest massa trevligheter. Fixa nytt körkort, bredband, försäkring, kurslitteratur osv. Det ska köpas sen studentpresent också, men det är ju bara roligt. Och jag ska träna. Träffa Anna. Dricka vin hos Louise på onsdag. Göra sommar?-Karlstad osäkert. Jobbintervju på torsdag sedan roadtrip hem till byn med de bästa och tvådagars midsommarfirande med dem jag tycker om mest. Sedan ner hit igen för att åka ut på Vänern några dagar. Lära mig om naturen och miljön och hur fåglarna låter. En-två-tre-fyr-fem-sex-sjuuuuuuuuuu. Gulsparv! Den kan jag redan minsann.

Jag har en trevlig summa pengar på kontot och mer sådana blir det. Finaste lägenheten att flytta in i efter sommaren har jag också fixat. Och endast ett år kvar (inte ens det) på universitetet med massa nya äventyr som väntar. Livet som väntar! Jag har hela livet framför mig. Jag är lyckligt lottad. Jag borde vara skitglad. Det är jag inte. Jag funderar på att skippa morgonträningen och istället gå och köpa vita kolhydrater, sedan bosätta mig framför en film med dem i minst två timmar. Jag, täcke och mackor. Och så Pepsi såklart då. Pausa verkligheten en stund.

Bajs också va förvirrat allt är just nu. Det känns lite som lugnet innan stormen, som att snart händer det något jättestort. Snart händer det något. Och jag vet inte om det är något bra eller dåligt. Jag vet ingenting om något. Livet passerar och jag tittar på och liksom väntar. Det gör mig nervös och ångestig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback