Samma samma och så lite nytt

Och dagarna fortsätter likadant: lite bloggande, lite tentaplugg och mycket lek och slapptimmar. Och inte åker jag norröver i helgen heller :-/ Det kanske inte är så mycket att hänga läpp för egentligen, eftersom anledningen att jag stannar är två jobbintervjuer nästa vecka. Det ena är kundtjänst och det andra städ, inte jättewow direkt men det handlar kanske om extrajobb i både höst och vår, och den chansen kan jag fasen inte missa eftersom jag ska skriva på kontraktet för lägenheten i morgon.

Och vad suckar jag över egentligen, folk blir ju av med sina jobb. Jag skulle med glädje svara i telefon eller städa kontor (faktiskt hellre det senare) någon dag i veckan under sista pluggåret. Det skulle funka helt okej. Så nu hoppas vi på det.

Jävlar va fort det kan gå helt plötsligt. Men jag flyttar ju ändå inte in förns 1 oktober. Det känns nästan bra, hur sjuttsiken skulle jag hunnit med allt annars. I alla fall så åker jag bil upp till Storvik på torsdagkväll och får antagligen sällskap av inte mindre än fyra glada Karlstadbor. Detta kommer bli en sjukt bra midsommar! På söndagen (annandag midsommar finns det inget som heter va?) färdas jag på ett eller annat sätt bakis ner till Värmland igen. För på måndag är det dags för sommarens första båtåkande på Vänern =) Sova i skärgården och studera naturlivet, det ska bli riktigt kul.
(..jävlar om det inte är skoj för kalaset kostar ändå 3000 spänn) Sedan ska vi köpa kurslitteratur också. Dyra 15p. Tur att det annars är gratis att plugga. Fan va bortskämda vi är.

Nee nu ska jag kanske orka lägga in lite bilder från veckan som varit..
Kommentarer
Postat av: Maria

Ja det ska bli spännande! Men har du hört nåt mer om det hela? Jag vill ju ha info nu! Och jag håller med dig om att det måste vara skoj för 3000 kronor ju. Men vi får väl se till att det blir roligt om inte annat :)

Postat av: jaanet

Maria: Inte hört nåt alls, bara mailat med hon saga och sagt att jag ska gå. Man tycker ju att vi både få info om första turen nu, eftersom det är snart :) Ska bli kul att träffas å studera lite fåglar ihop! En annan tjej, Marie, ska också läsa den och hon är super.. så vi kommer nog ha riktigt roligt :)

2009-06-10 @ 17:58:06
URL: http://janeteklund.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja jag vill oxå veta mer! Vill ju planera! Låter härligt du. Ser fram emot det här! Ses om en dryg vecka!Ha det gott!

2009-06-11 @ 09:48:41
URL: http://mariia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback