I said hey, what's going on?

Det är TOMT. Det spelar ingen roll vad jag gör, känslan kryper upp och tar tag i mig tillslut ändå. Igår försökte jag gömma mig från den genom att bosätta mig med nattlampa och pestboken under täcket, värsta kojan. Trodde jag hade klarat mig men lik förbaskat dök den upp: Tomheten. Saknad och lite bitterhet men mest bara ledset.

Nu ska jag ta en lång powerwalk med L. Hon som tjatar om hur underbart det är att vara singel och va fri hon känner sig. Jag har absolut ingen aning om vad människan surrar om. Vad i hela friden skulle vara bra med att vara singel? Att vara fri? Då kan man inte ha haft särskilt bra förhållanden. Ursäkta bitterheten, men ni lyckliga singlar är ju helt bakom flötet. Eller så har ni bara inte varit där än.

Tänkte säga att det är tråkigt för er, men fan det är ju egentligen perfekt. Ni måste ju ha det så mycket enklare. Ni måste vara rätt lyckliga liksom. För då vet man inte vad man saknar och dessutom har man det bästa med livet kvar att upptäcka. Damn you. Fast i värsta fall har vissa kanske varit just där. Lite som mig. Längtar efter men är samtidigt livrädd för att  hamna där igen och sedan förlora det. Läskigt. Det är så läskigt.

Det sägs att man inte kan bestämma om man är kär eller inte, men med tillräckligt mycket i bagaget tror jag nästan det är möjligt. Till viss del i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Erika

Jag är på Rix FM-festival :D Visste inte att det var innan du skrev det. Vi får höras imorgon!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback