Tillbaka

NU är jag hemma igen. Det blev liite senare än planerat. Först kom jag in till fastlandet senare än tänkt i torsdags, sedan kom jag till Karlstad ännu senare än tänkt på kvällen. Och den där lugna kvällen med dusch i flera timmar jag hade längtat efter, den missade jag helt. Jag sprang genom duschen för att skutta ut på äventyr igen med finfolk som kom till stan. Men nu är jag som sagt hemma!

Det är lördag och jag är en pepparkaka. Halva jag i alla fall. Guuud vad jag har åkt båt. Båtar. Och vikingaskepp också. Har varit i solen från morgon till kväll varje dag och sett mer ormar än jag gjort sammanlagt under hela livet tidigare. Sett mycket annat också. Mest vatten dock. Trodde aldrig vi skulle åka så mycket båt i så många timmar. Igår gungade soffan när jag åt middag. Galet.

Det blir bilder sedan. Från midsommar också till och med. Ja, jag vet att jag suger på att uppdatera bloggen och att publicera massa bilder - men är det sommar så är det. Solen skiner, men jag stannar inne i några timmar nu. Har bott utomhus hela veckan och min hud har skrikit efter lite vila. Ska kolla mail och sånt, spela lite sims 3 kanske också ;-P Det var länge sedan jag saknade lite ensamtid, eller att kolla på en film eller sitta vid datorn. Jag har varit utan TV, internet och mobil hela veckan. Det händer verkligen för sällan! Tror man borde försöka satsa på en totalt teknikfri vecka då och då.

Nu bara mumlar jag. Vi hörs så småningom igen!  =)

Puss

Kommentarer
Postat av: Ida

Sigrid storråda kanske? Fick du fram ngt om Vänerns eventuella unikhet? Främst då Sigridstorråda kusten... typ :)Nu ska jag boka biljetter till k-town!

2009-06-30 @ 10:28:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback