Sommarlov minsann

Igår gick jag och mötte Anna i supervärmen. Vi hängde vid Kroppskärssjön en stund på eftermiddagen innan vi bestämde oss för mer promenad + nyttig middag. Sallad funkar ju alltid. Eller sushi. Meeen man glömmer så lätt att man bor i Karlstad där typ inget har öppet på söndagar. Det fick bli Ica istället på jakt efter andra nyttigheter. Men väl där var vi så jäkla hungriga att vi endast siktade på snabbast möjliga med minsta ansträngning.  Korv med bröd. Inte alls som planerat men vad gör man. Och nej, vi ska inte ha grillfest det är bara jag och Anna som ska äta =PSupermys på balkongen i alla fall =)På kvällen åkte jag ner till stan och träffade lite fint folk + drack en ölKikade även förbi Anders en stundIdag var jag upp tidigt och powerwalkade. Väntar man till efter 8 så är det ju bastu! Kom ner på stan innan affärerna öppnade och fick vänta på att köpa lite måstesaker. Typ hårinpackning, nagelfil, nagellack, solskydd osv. Jag behöver verkligen en rejäl uppfräshning. Det följde med en klänning hem också. Vilken jävla stalker.

Sedan powerwalkade jag hem också. I kokheta lunchsolen med shoppingkassar. Stannade och klappade söta får på vägen =)

Ny bikini =)Tänkte som vanligt att en sån här dag kan man verkligen inte vara inne (även om alla dagar är såhär nu) så la mig i solen med en bok.

Men efter en timme gav jag upp. Herreguuud vad varmt det är. Och jag är så bränd på näsan och kinderna också. Nee nu gömmer jag mig lite i skuggan tills ikväll då det ska promeneras mer och kvällsbadas. Nästa vecka jobbar jag så guud vad jag ska slappa och känna mig ledig de här närmsta dagarna.

Puss Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback