Panikpirrigt och höstlängtan

Å Gud. Nu har jag sagt upp bredbandet, fixat så jag bor kvar på Campus september ut och börjat fundera på var sjuttsiken jag ska dumpa alla mina jäkla prylar i höst!? Idag tackade jag JA till den fina lägenheten, och om hyresvärden inte hatar mig nu så flyttar jag in 1 oktober. På Herrhagen. Jag kommer alltså vara kvar här i stan hela hösten och hela våren. Och jag kommer största delen av den tiden bo i det fina huset i fina gröna parken med träd och gräs utanför köksfönstret. Tänka sig att dricka morgonte och titta ut på sånt som lever istället för asfalt. Ja tänka sig att ha ett kök !! 

50m2 med högt i tak och Janetpassande garderobsantal. Om inget skiter sig ska jag skriva på kontraktet nu i veckan.

Jag behöver någonstans att ha de mesta av mina saker. Jag behöver nog göra mig av med de flesta av mina saker. Jag kommer ha det sjukt tight med tid i höst och det känns asjobbigt att behöva flytta runt prylar, och hur mycket av mina egna saker ska jag ta dit till den redan typ möblerade lägenheten liksom? Jag tror jag behöver en bil. På riktigt. Dessutom kommer jag behöva någon annan stans att bo 1 april igen. Och ett, eller mer jobb, behöver jag definitivt skaffa mig nu igen i höst, annars fungerar det här aldrig. Ja herregud i vår är jag ju, hur jag än gör, jättefärdig men skolan. Ett jobb och en lägenhet vore lämpligt då. Samtidigt som det är skitbra att vara "fri" och kunna åka vart som helst sen innan sommaren, och inte vara fast och ha ett hem och massa möbler i en stad där man kanske inte har ett jobb. Dock har jag ju som sagt bara lägenheten till 1 april. Och då är det 2 månader kvar av terminen. Å gud.

Panik blandat med superlängtan efter oktober och en jätteny och jättespännande tillvaro. Hjälp. Men det här blir nog skitbra det. Nu ska jag vandra kronoparken runt och fixa måsten och hämta/lämna saker.Jag har verkligen ingen aning om vad som händer med något alls just nu.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Kul med lägenhet Janet! Hoppas allt löser sig till det bästa, det förtjänar du:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback