Lite mindre Janet

Det blev massa fix med det ena och det andra så har fortfarande inte startat upp Sims. Tänkte att jag skulle ta en springtur för att förtjäna lite dataspelande, men blev väldigt fundersam när jag drog på mig byxorna. De satt helt galet löst och jag finurlade på när jag egentligen vägde mig sist..

Jajamen.. mycket riktigt.. de senaste två veckorna har jag gått ner 4 kilo. Galet. Att jag inte ens märkt det förns nu. Iofs har jag senaste veckan bara springit omkring och varit hungrig mest hela tiden (såna där sjöfolk äter två gånger om dagen). Illa för den (typ Janet) som äter minst fem =P Kroppen måste fått en chock efter midsommarhetsätanden och sedan plötslig svält. Riktigt dåligt detta, jag som skulle träna och bli så jäkla fit. Nu har jag tappat massa muskler men är samtidigt otightare än någonsin tror jag. Det blir seriöst med regelbundna måltider, proteindrinkar, massa bra fett och träning nu framöver. Jag har ju köpt en underbaaar bikini som jag vill skutta runt i. Utan efterdallringar.

Nu är jag i alla fall trött i benen efter 40 minuters löpning och skönt mätt av en tonfisksallad med ägg och avokado. Ni kanske skiter i vad jag äter, men för mig är det viktigt med mat.. och bloggen hjälper mig sköta mig och hålla reda på vad jag stoppar i mig =)Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback