Inte ens en rubrik får jag ner..

Jag suger på att uppdatera, jag veet. Sorry för det people. Jag är nyss hemkommen från mitt framtida lilla lånehem. Kontraktet är påskrivet och nu är allt klart inför inflytt i höst. Åå jag känner redan nu hur galet bra jag kommer trivas och hur tungt det kommer vara att flytta därifrån. Men jag får väl tänka att jag har ända tills i vår på mig nu att hitta ett ställe (en stad?)  jag gillar ännu mer =)

Annars har jag inte lagt in några bilder heller (fast jag har flera hundra) men har som vanligt knappt varit hemma. Just nu sitter jag på Duvkulla framför någon annans dator, med mina pluggsaker utspridda i hela någon annans lägenhet. Jag bor nog kvar här tills fredag kl 08, om jag är ensam hittar jag bara på livsviktiga måsten att göra istället för att plugga.

En kväll och en hel morgondag kvar nu. Jag kan inte alls allt men jag kan verkligen vissa saker skitbra.. med lite tur skulle detta alltså kunna gå jättevägen. Dock har jag haft alldeles för mycket tur senaste tiden, jag är rädd för att den är slut snart. I  helgen har jag dock både hejdå-utekväll, bio och destination Granberget att se fram emot.. åå så kul men samtidigt så sorgligt. Vissa saker önskar man nästan aldrig skulle ändras :-/ Samtidigt är det skönt att en del blir annorlunda nu. Mitt senaste år har ju inte varit det varken lättaste eller roligaste, och när små solstrålar började dyka upp i våras så blev det bara pannkaka av det mesta av det med. Inte kan eller vill jag skylla det på någon heller.. tråkiga omständigheter bara :-/ Inte mitt år kanske helt enkelt.. Vi hoppas som vanligt på att det vänder nu!

Nee.. plugga var det. Wish me luck.
Puss Puss

Ps. mms:ade två bilder. Bloggen ser ju så jävla tråkig ut annars.

Jag idag =)Mitt hem i höst. Ja, eller utsidan av mitt hem i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Therése

Jaha är det där du ska bo! Då blir vi ju nästan grannar :)

2009-06-11 @ 14:30:11
Postat av: jaanet

Therese: I knooow :D Ja får massa söta grannar. Ska bli superkul :D

Postat av: Marie

Såg himlans fint ut :)

2009-06-12 @ 17:57:16
URL: http://lillamarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback