Fyrtal

Nu har jag fyra helger i rad att se fram emot. I kalendern står skrivet: Sötbesök. Mariestadsresa. Annakalas + klassreunion och Harry Potter-premiär. Jag ser fram emot de tre första helgerna så mycket att jag hoppar upp och ner här hemma. Och den fjärde, ja den ser jag fram emot ännu lite mer. Sedan finns en liten överbliven fredaglördags-lucka sista helgen i juli, innan det helgen därpå är dags för Anna Chefredaktör att fylla 25. Vilken underbar sommarlängtan till allt.

Har tvekan och tvekat om en fin favorit-mini-PC. Vill inte bara ha den, har övertalat mig själv att jag verkligen behöver den. Men med bara två jobbveckor + lite extra då och då så kändes det sådär denna sommar. Men så ringer telefonen idag och vips fick jag 3 hela veckor på det där nya jobbet i augusti också minsann. Jag klickade precis hem den =) Inte så superroligt att städa i tre veckor kanske, men jag är ändå glad att jag får jobba mer, och det känns extra okej nu när det ger mig en ny liten vän. Den ska få följa med överallt nästan.

Nu ska jag återgå till pestboken. Jag förstår inte varför jag alltid ska läsa/se sådant som är äckligt och livsfarligt. Jag blir ju så jävla mörkrädd och tycker mest bara det är läskigt. Ändå är skräck den bästa genren jag vet typ. Och sagor såklart.

Akta! Anka?


Kommentarer
Postat av: Anna

Kvack!! Och ruter kung ger sig in i leken. Typ. Love you!

2009-06-30 @ 15:25:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback