Fine Food and messy movie

Frånvaron och tråkiga inläggen utan bilder fortsätter.

Tentan gick skitdåligt och då kunde jag ändå typ allt vi hade på kursen. Det suger att plugga och kunna men inte klara tentan. Läraren är verkligen en skitstövel som antagligen sitter och skrattar när han formulerar tentafrågorna. Jag säger att de inte behöver lära sig de engelska termerna, eftersom jag ska skriva allt på svenska på tentan, sedan skiter jag i det. Haha! Fatta va arga de kommer bli. Ärligt, har människan problem eller något? Så får man väl inte göra?

Eftersom jag inte hade lagt ner någon energi på att lära mig termerna på engelska, då han förklarade att vi inte behövde det, så fattade jag inte ens vad han frågade efter på 20p av tentan. En av tjejerna som skrev gick ut ur salen och ringde Djävulen, men han skrattade bara i telefonen. Typ.

Jag skrev ju inte tentan sist, och trodde folk kanske överdrev lite om att han var taskig. Men de gjorde de inte alls. Förutom att göra tvärtom mot han sagt, och ja.. bara vara elak.. så tog han dessutom inte alls upp vad kursen handlade om - vilket väl en tenta ska göra? En stor del av kursen behandlades på 2,5p. Stora viktiga saker, som vad marknadsföring är eller handlar om - togs ej upp alls, medans sådant vi typ nämnt fick 10p. Och 10p igen. Hela tentan var av sjukt dålig kvalité och kändes inte alls som en avspegling av kursen. Ingen chans att visa att man förstod saker, utan mest bara glosförhör där det var oklart hur mycket som krävdes vart. Han måste vara typ världens bittraste. Skönt att de "tagit upp han" på programrådet i alla fall. Det var ju iofs innan jag hade fått känna på hur det var att skriva hans tentor.. men nu förstår jag verkligen vad alla menar. Jesus.

Annars var kvällen underbar med trevlig Alfie-mat och bio a la Änglar och demoner. Filmen var dock mest bara rörig och jävligt osannolik. Den hade sina mystiska stunder och kunde varit så mycket mysigare, men man hann aldrig wow:a i det tempot de körde från början till slut. Sorry om jag gör någon upprörd nu men koom igeeeen, det där var fasen ingen höjdare. Då var ändå min favorit av favoriter Ewan med.

Nu ska jag kolla lyxfällan, äta vattenmelon och umgås med Daniel sista dagen han bor i Karlstad. Vi hörs! Och ses! Så sjukt mycket bilder samlade nu..

Puss =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback