EKOFILOSOFI

Godmorgon. Sitter här med världens största kopp te och läser igenom lite kursmaterial inför sommaren. Det var min kära vän som tipsade om kursen från början, och fan va bra det var!  Marie, ska du läsa samma som mig eller? Vi ska i alla fall vid två tillfällen i sommar åka båt i flera dagar och besöka olika öar, samt övernatta i skärgården. Så kommer vi läsa historia, ekologi, naturgeografi och miljöfrågor. Studera växter och djur, och lära oss om kulturlandskap och naturvård. Gud va roligt !! Lite kontrast till marknadsföringen jag kämpar med just nu, och juridiken som ligger och väntar.

Om jag en dag hamnar på en tidning.. igen.. på heltid och på riktigt. Då får det helst av allt vara en natur/kultur-tidning. Ja, Illustrerad vetenskap är ju som tidigare nämnt min dröm. Men, ska jag vara lite mer realist-hoppfull och tänka närmsta åren (om ett år ju bara!) så skulle jag trivas som fisken i Vänern om jag fick skriva om natur och miljö. Eller om hus och lantliv, eller någon ren nischad djurtidning kanske. Vilken dröm! Hoppas det blir så en dag :-) Verkligen så jäkla annorlunda från när jag för 5 år sedan var säker på att jag ville jobba med nöje, reklam, film eller TV. Fast, man vet ju aldrig hur det blir :-)

Jag ser verkligen fram emot denna sommaren mer och mer.

Ps. Min bästa Pernilla har precis köpt sitt drömhus =D Så jävla roligt att de fick det! Kommer väl ta halva livet för dem att rusta upp det ;-) men guuud va roligt. Längtar hem helt galet nu, sjukt kul att utforska ett stoort gammalt hus.

Ps2. Min lillebror ska tävla i lite grenar på enhjulings-SM i Sthlm i helgen. Jag har inte tid att åka dit men håller ändå tummarna för att det går bra för han. Gör det ni med är ni söta :-)

Nu måste jag verkligen få i mig frukost och plugga lite, för senare idag har jag bokat in långpromenad med Anna och jag måste fasen förtjäna det först!


Hittade en Janet-framsida från i höstas när jag sorterade i mappar nyss, och titta så bra jag trivs ute i naturen minsann..


Kommentarer
Postat av: Masen

Hej Janet. Du köpte väl en ny systemkamera för ett tag sedan eller hur? Har du fått den än? Var beställde du den och vad kostade den på ett ungefär? Du kan svara här i bloggen eller på min mail om du vill, för jag vill ha lite tipps inför mitt kameraköp. Tack på förhand och för en bra blogg. Masen

2009-06-04 @ 12:04:49
Postat av: Jaanet

Hej! Ja, jag köpte den och har fått den, dock inte fotat något än då den ligger på fel adress och jag inte pallrat mig hem och hämtat den :-) Men nu i sommar så! Efter mycket fram och tillbakande beställde jag en Nikon D60 + 18-55 VR som paket.. Den kostade typ 6000 på www.fotokungen.com Tydligen jäkligt nybörjarvänlig och lätt och liten (när jag hörde runt) Kändes perfekt att ta med sig ut och lära sig fota med som första systemkamera, bara hört bra från andra som har den också :-)Vill du ha något lite bättre men ändå inte idiotdyrt så ska ju tydligen en ny från Canon som ligger på ungefär 8000-9000 vara sjukt bra och nybörjarvänlig den med. Hört att det ska vara ett sånt där "bästa köp" .. Du får väl uppdatera mig hur det går om du köper någon? :-)

2009-06-04 @ 12:37:01
URL: http://janeteklund.blogg.se/
Postat av: Pernilla

hello =)

Jag ringde dig igår, tänkte fortsätta dryga om huset ;) Alltså, jag har såååå svårt att fatta det här, känns som om jag drömmer!!! =D

2009-06-04 @ 12:54:43
Postat av: Masen

Självklart ska jag det:-)Tack för att du svarade. Alltid bra med "bra på fötterna" när man ska handla dyra saker:-) Ha en skön sommar.Masen

2009-06-04 @ 14:00:13
Postat av: Marie

Jaa! Jag ska läsa samma. Men jag har fan inte fått några papper ännu! :)

2009-06-04 @ 20:23:06
Postat av: Maria

Hej! Hittade hit när jag googlade på Vänerns natur och miljö. Ska du läsa den i sommar? Det ska jag med! Tror nog den kommer att bli intressant!/ Maria

2009-06-05 @ 10:08:10
URL: http://mariia.blogg.se/
Postat av: Therése

Hmm undra omdet inte är Damiels filt som är med på den framsidan...

2009-06-07 @ 21:12:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback