Brinnande ben och klistrig hjärna

Det blev dåligt med Sims-spelande. Istället tog jag en långpromenad ner till stan för att hänga på Annas balkong en stund. Hade gärna stannat hela natten men hon skulle iväg och jobba. Struntade i bussen och gick hem också, men det var riktigt jäkla segt. Trött i benen, trött i huvudet och en sol som brände över hela kroppen - gud va sliten jag är efter den här veckan. För lite mat och för lite sömn. Ja, och för mycket sol då.

Jag borde krypa ner och sova nu men det känns mer ensamt än på länge. Har varit bortskämd med att ha folk och djur omkring mig dygnet runt nu i 2 veckor. Hittade en ilsken kotte ute förut. Satte mig och försökte vara lite social men han bara spottade och fräste åt mig. Dålig stil. Karlstad är ganska tomt på såna jag tycker om och såna som tycker om mig för tillfället. Tråkigt.

Ska väl egentligen kanske (antagligen) hoppa in och jobba i veckan och borde inte lämna staden, men funderar nästan på att strunta i det och åka någon annan stans. Bort. Vila. Andas. Bara vara lite. Jag är trött =/ Trött på att vara här hemma inte minst. Jag trivs inte alls (tur att jag ska flytta efter sommaren) och jag skulle vilja bo hos någon annan en stund. Bli lite omhändertagen. Någon som offrar sig?

Puss och God natt








Kommentarer
Postat av: Erika

Du ville ju inte bo på vår bäddsoffa så ;)



Hör av dig om du vill hitta på något bus!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback