End of the world

Välkommen igen då vattenfall. Har det någonsin regnat så här mycket en sommar? Det brukar ju iofs vara många regndagar, men så här mycket regn liksom. Bassängregn. Dag efter dag efter dag. Inga måttliga mängder direkt. Det var roligt att lämna vattenprover =) Sedan blev jag bjuden på mat också. Och fika. Nu är jag hemma och dagen känns redan jättelång! Skönt att hoppa i mjukisar och krypa upp med te i soffan nu.

Jag har fått såna fina ord idag också. Jag gillar ju det, ord och sånt. Charmigt. Jag brukar vara svårfallen, men idag snubblade jag lite. Idag gav jag med mig lite. Det känns bra på något sätt just nu. I allt kaos och allt som är dåligt och så jävla tvärtom mot vad jag vill (ville?) så känns det ganska okej. Harmoniskt. Som om något väntar där framme?

HERREGUD VAD DET REGNAR. När man tror skyfallet är som absolut värst så blir det 10 gånger värre. Och alldeles svart är det ute. Och åskar gör det! Borde kanske stänga ner Bettan - men då blir det ensamt ju. Lite läskigt nästan. Anna gör det inte mindre skrämmande heller:

Anna säger (17:02):
jag tror att det är tecken på världens undergång
Anna säger (17:02):
fan, vi måste passa på att ha så roligt som möjligt!

Ja, var börjar man då? Macka kanske? Betapet är ju roligt också. Eller är det nu man ska gömma sig i ett shoppingcenter och smyga fram efter stängning?

Kommentarer
Postat av: Anna

Så är det! Mitt i City väntar på oss, vi måste smyga dit strax innan sju ikväll och invänta zombieinvasionen! Vad nu zombies har med syndafloden att göra... haha

2009-07-30 @ 17:51:21
Postat av: Anonym

men det är ju liksom bara så. Att det självklart kommer zombies när man gömmer sig i ett shoppingcenter! =D

2009-07-30 @ 18:16:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback