Storm clouds may gather And stars may collide

Såhär såg jag förresten ut igår:
Jag är riktigt trött på mitt långa trasselhår just nu, jag vill klippa det kort. Jag kommer klippa det kort också. Till skolan kör igång tänkte jag. Annars var festen riktigt trevlig igår, jag blev med hiss-ragg också, tänka sig. Och jag och sis fick akut viljagåut-sug och flög iväg in på Ankan vid tolv, dansade bort lite vin i en timme. Sedan räckte det. Mmm. Så vi skuttade ut och tillbaka till festen igen, dock hade festen liksom.. dött.. men vi var nog ganska så nöjda ändå.

Jag var snurrig i huvudet och som vanligt livrädd för kräksbussen, och taxin skulle garanterat slutat med en efterfest jag inte ville gå på - så jag gick hem. Det var mörkt och skönt och jag vinglade Karlstads cykelvägar hem till lilla slottet (med nycklarna i handen in case of äckelgubbar eller zombies)

Annars så är det precis som vanligt. Jävligt tråkigt och meningslöst det mesta. Och det är liksom ingen sån där ryck upp dig-svacka utan det ligger mycket djupare än så. Det mesta är tvärtom hur jag vill ha det och just nu är jag jävligt oförmögen att ändra på det också. Så jag försöker att bara vara och inte tänka mer än jag måste, så kanske det ordnar upp sig lite med tiden - och då.. när solen kikar fram, då ska jag fasen göra något vettigt av det här livet igen!

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback