With Every Heartbeat

Min hjärna kokar. Att det är ungefär 80 grader ute gör ju sitt, och sedan har jag ungefär tusen saker att tänka på också. Idag på jobbet tror jag inte jag gjorde någonting alls, förutom att försöka tänka, vilket alltså inte fungerade. Jag var även förbi och hämtade mina jobbkläder för mitt nya jobb när jag ska städa tre veckor. Tre veckor som blev fyra nu. Jag tackade faktiskt nej till en femte vecka. Det är bra för att vara jag.

Jag förväntar mig inte ha världens roligaste veckor direkt, jag tänker snarare att det kommer bli skitvarmt och skitdrygt. Men samtidigt är det nog lika bra att ha så lite ledig tid som möjligt just nu, annars lyckas jag väl tänka sönder hela mig. Det är en jobbig dag idag. Det är lite jobbiga tider till och med. Det där med jobb bara, när det knappt går att få ett sommarjobb liksom? Nu har jag plockat ihop veckor på olika ställen för att få ihop "ett normalt jobb". Galet. Och rörigt. Hoppas verkligen det ser lite bättre ut när jag är klar i vår.

Dock finns det lite ljus ändå ibland. Och denna dag blev ungefär 1000 gånger bättre då jag på lunchen (som jag inte hade någon men ändå) fick ett intervjudatum till ett annat jobb. Ett roligt ett. Ett där jag (eller någon annan) får skriva en hel del. Ett jag mer än gärna skulle ha det kommande året när jag kommer ha sjukt mycket ledig tid eftersom jag knappast kommer börja med C-uppsatsen i tid. Ja.. det är lite bittert nu. Men bara lite.

Jag är förvirrad, okej? Lite glad, lite ledsen, lite bitter, lite som vanligt allmänt trött på livet och speciellt mitt eget, men mest är jag nog bara förvirrad ändå. Jag vill ha förändring men.. jag hänger inte riktigt med på vad det är som händer. Gud va skönt det är att världen är så logisk. Och det tar nog aldrig slut gör det? Jag har alltid stört mig på Takida nästan lika mycket som Gessle (och dåå stör man sig mycket) men ändå absolut älskar jag den här låten.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback