intepåriktigt?

Jag har visst inte bloggat alls i helgen. Jag har gjort lite annat. Exempelvis kollat på väldigt mycket film varav en på bio. En riktigt urballad film som inte alls var så bra jag hade hoppats på, men sevärd ändå. Den var dock inte speciellt läskig. Fast jag skulle ljuga om jag sa att jag inte flög runt i min biostol som om jag själv var besatt av något, man hoppade till ganska rejält många gånger! Men det var mest så man skrattade sekunden efter, inte panikade och ville springa ut ur salongen (been there). Den var inget man drömmer mardrömmar om liksom.

Denna däremot fick mig att kasta mig efter kuddarna! Trots att vi bara såg den på TV. Den lämnade mig med några lätta hjärtattacker samt svårigheter att ta sig in i duschen efteråt. Absolut en bra film. Så jävla sjukt att jag alltid vill se skräck, jag är ju så otroligt mesig och mörkrädd och dessutom tror jag på spöken också. Men jag älskar verkligen sånt. Och den där känslan yes jag överlevde! när eftertexterna börjar rulla.. den är fan underbar ;-P

Annat jag sysslat med i helgen är att inte träna. Och sova skönt. En trevlig helg helt klart. En jävligt schizofren sådan också. Jag pendlar från myskänsla till begär till att jag kanske inte bryr mig och slutligen till likgiltighet igen. Och så alltihop från början (inte nödvändigsvis i samma ordning - det vore ju för strukturerat för mig) Sedan blir jag trött på mig själv och allt och tänker att allt är skit samma faktiskt. Ingen idé att ödsla tid på att fundera ens. Meeen då brukar den där saknakänslan dyka upp igen. Slutsats: Jag har ingen koll eller kontroll på mig själv vilket suger. Jag gillar det inte alls.

Imorgon börjar nya jobbet och jag jobbar alla dagar den här veckan. Sedan åker jag mot Västra götaland och en veckas underbar semester =D Har planerat in Sommarland, lite fornminnen-roadtrips, HARRY POTTER mm. Åh denna vecka känns inte så ångestig eller jobbig alls egentligen. Inte när jag tänker på att jag snart är jätteledig.

Nu ska jag hoppa i mjukisar och spela Sims =P

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback