Kära läsare..

Guuud så sjukt trött jag är! Jobbet idag var inte alls lika varken jobbigt eller tråkigt som jag hade tänkt. Det var inte det minsta samsamma och tiden gick tokfort. Skönt. Meeen däremot var det nästan omöjligt att inte gå vilse eller komma bort. Hissar dit, koder dit, nycklar, trappor, korridorer osv osv. Och jag och mitt obefintliga lokalsinne. Min hjärna är klistrigare än överkokt spagetti. Men jag har två dagar till på mig nu att lära mig och fråga och anteckna små komihåglappar så jag hittar och inte missar. Hoppas det känns lite lättare i morgon och skapligt okej på onsdag, för på torsdag jobbar jag själv och jag vill inte vara mer pinsam än nödvändigt och behöva fråga vart jag är eller typ hur jag hittar ut och hem.. ha! Det känns i alla fall helt okej än så länge..

Jobbar i snitt endast 5 timmar om dagen nu så idag var jag färdig kl 13. Egentligen var jag svintrött efter endast två timmars sömn och hela hjärnan överfullproppad med nytt. Meen jag struntade i bussen och joggade hela vägen hem. I regnet. Helt underbart svalt och skönt, och även om det tog emot en hel del i backarna upp till kronoparken och även om jag nästan tror jag somnade till ett par gånger så behövde jag verkligen luften. Hjärnan behövde också syre och lite nervarvning efter att ha pressat in nya saker hela förmiddagen. Nu blir det sätta på en film och förhoppningsvis somna en timme eller två. Jag sover ju aldrig på dagarna, och brukar ha skitsvårt för det, men idag behövs det verkligen. Så ska se till att fixa det nu..

Lämna ett spår..?

Hoppas ni har det bra kära läsare ♥ Ganska så ofta undrar jag vilka ni är, men det känns så B att be er skriva namn, vad kommer ni ifrån, hur hittade ni hit osv osv =P Och vad spelar det för roll ändå egentligen. Var folk bor är ju faktiskt inte så himla intressant, ja om ni inte är typ grannar med mig då och vill dricka te någongång.. då får ni gärna berätta det!

Men om ni vill får ni gärna istället lämna en kommentar med namn och kanske ett filmtips. Eller ett recept. Eller förslag på nya intressen, sporter eller hobbys man kanske borde ge en chans om man är allmänt trött på livet och vardagen? Eller var man hittar någon att gifta sig och odla morötter med? Såna frågor vill jag mer än jättegärna ha lite hjälp med. Alla svar är jättevälkomna.

Puss och god Natt =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

kolla in biblioteket i stan´, där träffade jag min karl :)

2009-07-06 @ 19:02:07
Postat av: Anna

Jag vill också träffa en karl sådär! Nu du Janet, hänger vi på bibblan i en vecka och ser vad som händer! :) Ps. Du är bäst!

2009-07-07 @ 00:02:30
Postat av: Lars

Hej,

Ok, jag heter alltså Lars och bor på västkusten. Jag läser här mest för att jag tycker du skriver snyggt och för att jag känner igen mig ibland. Filmtips? Alright, det blir "Rosemarys baby". Hur jag hittade hit? Det kommer jag inte ihåg.

2009-07-08 @ 13:13:18
Postat av: Louise

Jag brukar titta in här då och då. Bor i fina solstaden


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback