Håhåjaja

Varning för svordomar i detta inlägg.

Fy fan vad less jag är just nu. Jag är sämst. Igår mådde jag verkligen inte okej, så istället för att gå och sova - vilket aldrig hade gått - så åt jag äckelmedicinen man blir zombie av och satt framför TVn till kanske 4-nåt. Ja mådde som väntat cepe-illa och svor åt Gud bra många gånger innan jag lyckades komma i säng och sova en stund. Men så imorse när jag vaknade (typ 2 timmar senare) så är armen liksom stickig och avdomnad. Armen! Och hela vägen ned till foten på en sida. Till läkaren istället för jobbet alltså, läkaren som inte heller riktigt fattade hur det kunde blivit värre. Åh är det inte underbart. Och tydligen är jag infammerad i ögat och runt lungorna nu igen. Och här sitter jag och skriver blödiga inlägg om känslor och tunghet att andas.. ha! jag har svårt att andas - bokstavligt. Jag ska vara hemma tills kl 13 nu, sedan ska jag leka försöksråtta igen på stora sjukhuset. Jag blir förhoppningsvis drogad och sedan kan jag kanske SOVA! Jag ska sova tills det blir måndag igen!

Jag måste ha varit så jävla ond i mitt förra liv. Hitler är nästan i underkant.

Dagens glädjehöjare: Det är ju väldigt viktigt att vi får bort de här arga inflammationerna nu, då du haft dem en längre tid. Ju längre tid desto mer ökar risken för att det sätter sig på aortaklaffen, vilket kan ge bland annat hjärtsvikt.

HJÄRTSVIKT? Wtf! - Det hoppas vi såklart inte, men alla personer med kronisk inflammation löper en ökad risk för hjärt- och kärlsjukdom, säger han sådär cool lugnt och lite nedsjunken som om han pratade om en eventuell regnskur på midsommar. Jag är lite febrig och jag har lite ont - inte fan kommer jag få hjärtsvikt och grejer av det liksom. Vad är det för jävla cepe-sjukdom. Vad sjuttsiken menar han! Jag är ung. Jag är löpare. Jag är ju frisk! Jag skulle väl känna om jag var på gränsen till döende. Pfft.

Kommentarer
Postat av: Anna notsoredanymore

Hör av dig om du behöver något <3 sov gott och vakna frisk! :) puss

2009-07-24 @ 13:23:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback