to the moon and back

Det är så jävla lätt att sitta där och låta den stora jobbiga truten gå. Om det bara vore så.. om jag bara hade det.. om det bara blev som jag ville..  då skulle allt vara sååå mycket lättare. Men sen då? Om man får det där allt? Det där man ville som skulle göra allt så mycket lättare?

Jag tror att det många gånger handlar om ett andningshål och ett välbehövligt sådant. Att själva tanken är det som är så jävla bra, inte verkligheten. Tanken ger liksom hopp. Och ett hopp om något kan ju se ut precis som vi vill. Och det behöver inte passa in i en verklighet - det är ju det som är så jäkla fint med det. Och drömmar är ju så underbara just för att de är drömmar. Visst är det trevligt om några slår in, men det är nog inte meningen att alla ska göra det. Så länge man håller saker i tankarna kan man låta de vara precis som man vill. Verkligheten är bara verklig, hur man än vrider och vänder på den.

Idag har jag insett många saker, men kanske ännu viktigare; idag har jag bestämt mig för en del saker. Ibland räcker det inte med att känna på ett visst sätt eller sitta och vänta på att saker ska hända. Det där det blir som det ska är nog inte så jäkla sant ändå alltid. Visst kan jag tro på ödet och visst är det charmigt att våga tro på en sådan sak. Hoppfullt om inte annat. Men ibland behöver nog det där ödet en rejäl jävla spark i arslet. Och skulle man bolla åt fel håll så är det kanske bara precis vad man behöver? Göra lite fel och hamna lite snett på vägen till det som är rätt. Det fungerar ju inte att låta livet leva som det vill med en, eller just låta livet låta bli att göra det. Man.. JAG.. måste våga chansa lite igen. Våga testa. Våga leva. Blir det fel så blir det fel, då är det inte mer med det.

Nu har jag tömt lite jag filosoferat på de senaste dagarna. Mycket att läsa, men det är ju ni som väljer att surfa in här. Åttionio personer igår. Hej Hej. För er som endast scrollar ner till bilderna kommer ert kapitel här.

Annat konstaterande i dagarna:
Flyttstädning och utrensning av gamla möbler kan mycket möjligt vara det mest perfekta tillfället att leka astronaut ever!


Bil i karlstad med uppdraget att åka på så många gator som möjligt kan också vara skoj.Efter regn kommer nästan alltid sol. Ibland kommer det mer regn men det kan vara ganska så mysigt ändå. Om inte annat brukar luften kännas extra lätt att andas när det väl slutar. Kanske har man till och med hunnit tänka och grubbla så mycket att man blivit klok!Mm. Och så får ni en mig utan konstaterande. Eller jag kan konstatera att det är jag.God natt

Kommentarer
Postat av: No one

Wow, dom 2 sista bilderna var....vackra!(och för övrigt)....Det är resans väg som är värt någonting, inte hur det blir vid målet. Hur det än blir så lär man sig saker på vägen som man hade missat om man inte chansade.

2009-07-29 @ 08:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback