Strängt förbjudet ♥

Idag när jag kom hem låg en spontanpresent i brevlådan, Moderna visor. Jag sneglade upp mot väggen och dammiga strängarna,  strechade handen mot skrivbordet och plockade ner den! Och sedan swischade och gapade jag mig igenom ackord efter ackord om jag aldrig förr sett en gitarr. Stundvis lät det lite som att jag aldrig hade gjort det heller.

Efter ungefär en halvtimme började det dock kännas ganska rejält och trots att jag egentligen hade kunnat fortsätta spela resten av dagen så var jag klok och lät bli. Handleden är kokhet nu, och jag förstår inte riktigt hur den två månader senare fortfarande inte verkar ha läkt? När jag brutit armar och ben tidigare (jag är väl en jävligt klantig en) har det gått tokfort och sedan inte ens känts alls. Men ett litet jäkla hål i handleden kan tydligen trilskas riktigt ordentligt, ungefär som när jag bröt fingret och det ett år senare gjorde ont. Typiskt såna där små jävlar att vara dryga minsann.

Annars önskar jag jag hade stake nog att dela med mig av en del saker just nu, men tyvärr är jag en fucking pussie. På tal om fint språk, checka in det här:Här sitter man i lugn och ro och knappar lite betapet, så är man en horunge helt plötsligt. Vem kunde anat det! Är det inte underbart med lite sann tävlingsanda så säg. Nu ska jag söka nytt jobb. Wish me luck!

Kommentarer
Postat av: Anna <3

Lycka till din lilla gullunge! Jag ska slå på honom!

2009-07-22 @ 18:36:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback