Living next door to alice

En morgon utan 100% sol. Det var länge sedan. Helt molnigt är det dock inte, och inget regn på långa vägar. Igår innan jag somnade önskade jag lite försiktigt att solen skulle pausa någon timme på förmiddagen, eftersom jag ska uträtta massa måsten på stan. Ska se till att göra det så kvickt som möjligt nu.

Kakan ♥ väckte mig med
detta. Åh underbara bilder. De som känner mig vet att jag tjatat om filmen i flera år nu. Lite tröttsamt kanske, men Tim Buton är helt enkelt Gud i Janetvärlden. Så är det bara. Annars pratade jag med hon som rymde till Norge igår kväll; Sötevve - du är saknad! På tal om Söta Evelinor så skulle jag ju ringa bästa Evvot där hemma och styra upp viktigheter, men min hjärta verkar kortslutas titt som tätt nu för tiden. Skriver upp på komma ihåg-listan.

Annars? Lite förvirrad. Lite tänka för mycket ibland och på tok för ingenting alls ibland. D ringde och pratade en timme innan jag sov också, och det gör väl sitt. I helgen blir stan tom på folk också då mina tre sommarvapendragare (som inte ens känner varandra) flyr fältet samtidigt. Dock kommer det kanske andra trevligheter hit över helgen och hälsar på.

Nu: Tvätt. Dusch och powerwalk till stan. Ses på Stora torget ikväll hoppas jag!

Puss


Kommentarer
Postat av: Erika

Ta med dig dina Burton-filmer som jag inte har sett och kom hit!

Postat av: Ellan

Åh så underbart! Jag älskar Tim Burtons filmer! Och Depp! Janet, med denna nyhet har du gjort min dag. Tack!

2009-07-01 @ 14:12:44
URL: http://ellanbloggar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback