Lite chockad

Igår kväll mådde jag för dåligt för att lyckas ta mig för med någonting, men samtidigt mådde jag för dåligt för att sova också. Jag startade operation rota i gamla lådor och ganska snart hittade jag, i min jättegamla pyssellåda som mest är full av vykort och såna där lappar man fått av fd. kärlekar, ett minneskort! Det var mini-litet och efter lite finurlande och vändande upp-och-ned på det mesta här hemma så hittade jag den tillhörande mobiltelefonen. Tänka sig att jag fann en laddare också - flyt i allt oflyt. Det blev en dryg timmes äventyr i fotoalbum och inkorg. Aww vilka minnen. Kanske visar jag en bild eller två senare.

I alla fall så orkade jag inte byta tillbaka till min vanliga telefon sen (drygt att pilla ur och i batteri på den gamla) utan jag satte den nyfunna rosa på laddning. Tiden och datumet var ju lite fuckat och mobilen är den enda klocka jag använder.. Men fixar senare.. Kom faktiskt i säng vid 02 (enligt Bettan) igår vilket är helt okej för en ledsjukling med kokande hjärna en fredagskväll. Så i morse vaknade jag, kollade på mobilen, fan visst ja! Får ställa den sen..

Det var ljust ute och jag kände mig piggare och riktigt utvilad. Sköönt. Borstade tänderna, knäppte på TV:n och satte igång vattenkokaren. En frukost, ett halvt TV-shop och ett läskigt barnprogram senare satte jag mig här vid kära Bettan. Och tror ni jag blev lite förvånad eller? Kolla klockan ffs! Jag har liksom varit uppe en timme redan. En lördag! Hur länge sov jag? Tre timmar på sin höjd, men vaknar som om jag sovit 10 .

Scary

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback