I love socks in sandals

Åh varför är elgrejer alltid allergiska mot mig? Jag börjar nästan tro att de jävlas med flit nu. Tvättmaskinen är jag van att bråka med, min mixer likaså. Men när plattången går och dör och hårfönen får för sig att leka brasa samma vecka, då börjar det bli lite jobbigt. Idag morrade micron åt mig också. Hm.

Annars sitter jag och funderar på den där facebook-gruppen som jag hela tiden får som förslag. I hate socks in sandals!! heter den och varje gång jag loggar ser jag den där rutan och vilka vänner som gått med. Jag förstår inte grejen? Vad är det att hata? Är det ur fulhetssynpunkt då eller? För jag tycker strumpor i sandaler är helt underbart faktiskt. Inga skavsår och alltid lent och mjukt. Och skönt. Jag brukar ja strumpor i allt, heels också. Tycker till och med det är fint på hösten. Framför allt praktiskt och varmt. Och så kan man ha favoritskor och klackar fastän det är kallt utan att frysa. Ah. så är det. Slutsats: jag förstår inte riktigt hur man kan hata strumpor i sandaler så intensivt att man skapar en facebookgrupp om det. Speciellt inte då det ju liksom är så himla praktiskt? Tok. Ah, nog tjatat om det. Jag funderade som sagt bara lite.

Jag ska posta saker, fixa och maila nu. Jag har ett arbete att skriva som jag förträngt också, det måste ju börjas med någon gång. Men innan dess ska jag springa - tror jag är så pass hel nu igen. Åh gud vad skönt i såna fall. Annars kommer Anna hit ikväll och sällskapar. Det blir nice. Tror jag somnade kl 6 i morse, vilket borde innebära att jag är trött? Fast jag har haft såna jäkla problem senaste tiden med att skilja ett behov från ett annat. Det är för rörigt. Trött, hungrig, närhetssökande, fryssen? Jag har glömt bort lite vad som känns hur.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback