Nervös helg

Andra planer. Nya planer. Gamla planer. Ikväll pratade jag i telefon med både D och hans mamma. Skumt. Inte så mycket mer att säga om det här i bloggen just nu förutom att vi bestämde att på torsdag kommer hans mamma och pappa hit och sedan åker jag med dem tillbaka till Töreboda och ska träffa och prata med D ett tag. Han ville/önskade/bad om att få träffa mig och reda ut en del jag ska förhoppningsvis också kunna reda ut och få sagt saker jag behöver få ur mig och göra klart. För mig själv och för han. Jag hoppas det blir skapligt lätt. Och enkelt. Och att det ger något bra.

Det är inte en sån här blåögd grej då han ringer och säger att han älskar mig och så åker jag dit och lever berg och dalbane-liv i några dagar. Inte alls. Jag kunde ha åkt när som helst men jag har valt att inte träffa honom. Det känns bra att det har gått en stund och det känns ganska vettigt att träffas och verkligen prata klart om vissa saker. Sätta punkter och börja nya meningar och allt sånt där. Frågetecken och bitterhet är så himla osunt att bära med sig, så jag hoppas vi kan kasta en hel del sådana i sjön i helgen. Jag hoppas och tror att jag kommer åka därifrån och känna mig lite mer harmonisk och att livet kommer kännas lite mindre ouppklarat och pausat. Jag behöver ett riktigt slut. I alla fann en början till ett riktigt slut. Inte halvslut och bittra hemska och sorgliga såna där kommer alltid älska dig blandat med tårar, hopplöshet och att någon tillslut drar. Vem fan kommer vidare i livet på sånt? Vi fungerar så knepigt vi människor.

Suck.. det är så mycket som behöver sägas. Jag hoppas det hålls på ett plan där jag är stark och att han inte tar till känslokorten. Men jag tror faktiskt bättre om honom än så nu. Han skulle inte släpa mig tillbaka till kaoset. Inte nu. Jag vågar nästan tro på det.

Förlåt för seriösprat mitt i natten. Ni behöver inte läsa om det är virrigt. Jag reder mest ut saker i huvudet för att kunna sova. Kl är halv 3 och jag ska upp och jobba om 4 timmar, men hade inte sovit en sekund om jag inte fått skriva ner lite rörigt. Jag sprängs annars.

Hoppas ni sover mer och bättre än jag i natt.
/ Lite hoppfull ändå
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback