Dagens

Bästa: Tillbaka efter en veckas semester och det är fredag. Inte söndag.
Sämsta: Jättestökigt och jättemycket att packa upp.
Roliga: En Madde på bussen.
Mordförsök: Swebus Express.
Konstaterande: Bara för att man försöker vara försiktig, ärlig och snäll så är det ingen garanti för att man får detsamma tillbaka. När som helst kan folk tydligen bli 15 år igen och glömma bort både hur man kommunicerar och hur man beter sig. Och visst är det irriterande och visst är det kanske lågt också. Det chockar lite, att påminnas om hur det är att tro att man känner någon och sedan visar det sig att man inte gör det alls. Men mest av allt är det ändå bara sorgligt. Och tråkigt. Det var så länge sedan jag lät någon komma innanför skalet, jag hade för en stund glömt hur läskig världen är och hur fort människor försvinner. Jag har varit besviken senaste dagarna, det dags att sluta lägga energi på det. Nu är jag påmind; livet är inte snällt och inte logiskt, och inte är människorna bättre alla gånger heller. Kom ihåg Janet.. kom ihåg.. Det var som sagt så länge sedan jag lärde känna någon i huvud taget, jag tog visst för givet att alla är som de jag har omkring mig: stabila och världens bästa. Det får mig att inse vad jag har, alltid bra att bli påmind, om man ska se något bra med det. Jag snubblade och lite ont gjorde det också, vem hade trott det. Något av det. Lära sig och gå vidare.

Som tur är känner jag en del snällingar. En del som råkar finnas här i stan just denna helg. Och i morgon ska vi ha roligt. Jag längtar.

Jag har massa bilder och massa att berätta om min lediga vecka. Men jag gör det senare. Jag ska passa på och ta en promenad i fina, varma solen som lyser in bakom gardinerna. Jag behöver verkligen en ensampromenad just nu. Det är lite skönt att vara hemma igen, det trodde jag inte. Ibland är det skönt att ha fel. Bara två månader kvar till flytt nu - ROLIGT =D


Puss

Kommentarer
Postat av: Sandiie

Vackra, vackra du!

Postat av: Anna

Det är märkligt. Man har delat sina innersta tankar och känslor för någon och helt plötsligt så är det en främling, någon som man inte känner. Det gör lika ont varje gång. Lika. Jävla. Ont. Men vi är vackra, starka och modiga. Vi förtjänar prinsar, inte skitstövlar som bara slösar vår tid och energi. Jag hejar på dig!

2009-07-20 @ 19:21:23
URL: http://cirkusannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback