Fredag minsann

Det blev en lång simtur. Sådär.. tolv? timmar senare är jag i alla fall hemma. Skönt det. Jag blev kvar hos Louise hela dagen. Vi har tränat, kollat film, ätit mat och färgat hår (jag färgade hennes). Nu är hon på hamnfestivalen och dricker vin. Jag fixade hennes frisyr och smink och drog hem när hon gick och mötte festfolket. En fredagskväll. Det är inte så jag har något annat att göra. Eller ska upp en viss tid. Eller har en sötsak att mysa upp mig i soffan med här hemma (I wish). Jag är bara så som jag är just nu. Orkar inte ens försöka ha roligt på det sättet. Jag får mest ont i huvudet och ögonen av att mycket folk samlas på samma ställe och låter illa och luktar sprit. Ja. Jo. Det är en period. Jag vet om det. Jag kommer ur den!

Nu ska jag äta bearnaisesås och spela betapet - sedan blir det sängen! Hoppas ni som är ute har det riktigt skoj! PUSS

Ut och simma

Ibland är det bra att ha en Louise. Jag var så trött igår eftermiddag och visste att jag behövde röra på men men det gick bara inte att ta sig för med något alls. Så dyker energibomben upp och tar med mig på en timmes superpromenad. Gud va skönt jag somnade sedan! Och nu är hon på väg hit, från stan, i regnstormen! Så jag ska hoppa i mjukisar och regnjacka och möta henne. Man kan inte vara sämre själv liksom. Hoppas ni har en bra dag i regnet. Puss

Att börja en mening

Gud vad många ni är som läser. Jag känner mig lite skyldig att uppdatera er, men det händer ju liksom ingenting. Jag jobbar 5 timmar varje förmiddag, åker hem, äter en macka eller två och spelar betapet. Sedan äter jag en macka igen och går promenad, och så tillbaka till mackorna. Sitter uppe hela natten och klickar runt på ingenting. Jag är hos Anna ibland och igår var hon här. Ganska ofta sitter jag i soffan hos min syster också. Och äter mackor. Oftast går jag på fest lördagar, det har blivit så igen. Denna är det kalas. Anna S fyller 25. Kommer antagligen ha roligt, leka lekar, dricka vin, bli halvfull, knyta ihop fingrarna för att inte skicka fel sms, och sedan vara livrädd för bussen och gå hem.

Och så bakissöndag med mackor, promenad, filosoferande kring livet och hur jag önskar saker vore annorlunda. Och så börjar det om igen. Ibland händer det något annat; någon man saknat hälsar på, eller man ska åka Vänern runt. Någon vill ligga med mig. Någon vill bjuda mig på middag. Någon kunde tänka sig mig och han. Jag undrar om han menade det. Dagarna går. Veckorna går. Månaderna går. Saker händer och saker händer inte. Skitsamma vilket, för det är ändå detsamma. Samma samma samma. Samma tomma meningslösa tillvaro. Ibland med inslag av skratt och ibland med dagar som är riktigt jävla skitroliga. Mer än ibland folk som är riktigt jävla skitroliga och sådär superunderbart klockrena helt enkelt. Men i det stora hela: meningslöst. För en pusselbit fattas. Den där viktigaste. Den där som får allt att sitta ihop och som gör att man lever istället för överlever. Kom igen nu livet, ge mig lite mening.


End of the world

Välkommen igen då vattenfall. Har det någonsin regnat så här mycket en sommar? Det brukar ju iofs vara många regndagar, men så här mycket regn liksom. Bassängregn. Dag efter dag efter dag. Inga måttliga mängder direkt. Det var roligt att lämna vattenprover =) Sedan blev jag bjuden på mat också. Och fika. Nu är jag hemma och dagen känns redan jättelång! Skönt att hoppa i mjukisar och krypa upp med te i soffan nu.

Jag har fått såna fina ord idag också. Jag gillar ju det, ord och sånt. Charmigt. Jag brukar vara svårfallen, men idag snubblade jag lite. Idag gav jag med mig lite. Det känns bra på något sätt just nu. I allt kaos och allt som är dåligt och så jävla tvärtom mot vad jag vill (ville?) så känns det ganska okej. Harmoniskt. Som om något väntar där framme?

HERREGUD VAD DET REGNAR. När man tror skyfallet är som absolut värst så blir det 10 gånger värre. Och alldeles svart är det ute. Och åskar gör det! Borde kanske stänga ner Bettan - men då blir det ensamt ju. Lite läskigt nästan. Anna gör det inte mindre skrämmande heller:

Anna säger (17:02):
jag tror att det är tecken på världens undergång
Anna säger (17:02):
fan, vi måste passa på att ha så roligt som möjligt!

Ja, var börjar man då? Macka kanske? Betapet är ju roligt också. Eller är det nu man ska gömma sig i ett shoppingcenter och smyga fram efter stängning?

Rubrik

Jag har glömt skriva att jag badade i förrgår. Bomsta ♥ Det var den första soldagen på två veckor, men vattnet var skönt ändå! Underbara ställe verkligen. Dock blåste det kallt som satan så man kunde ju inte direkt ligga på stranden. Desto roligare var det att leka i vågorna som blev. Ah, var tvungen att nämna det. Badgångerna är ju inte skitmånga denna sommar direkt, så det gäller att inte glömma bort de gånger som faktiskt blir.

Jag har som vanligt inte sovit alls. Kanske från fyra till fem? Vid sex var jag iväg och jobbade och nu är jag hemma igen. Undrar hur länge det funkar att göra såhär? På schemat resten av dagen står i alla fall besök av rolig människa i vita kläder. Sedan ta vattenprover och åka och lämna in dem. Spännande minsann. Lite äventyr nästan. Förresten så drar jag snart igen ju. Om en vecka precis tror jag det blir. Vänern runt på sex dagar. Det känns så himla roligt verkligen. Varför blev man inte typ biolog istället? Så mycket mer harmoniskt liksom.

Jag skulle säga nåt speciellt. Det var inte bad och vattenprover jag loggade in här för.. Hmm. Nej, jag har ingen aning. Kanske är det den där sömnbristen som börjar spöka. Ha en fin dag människor!

Nyår senastÄlskade white trash-soffan
Inte ett pip

Vindruvor, te och en Anna på ingång. Bachelorette på TV också - så jäkla underhållande. Och jag är glad för att jag inte åkte på festival. Ja, jag kanske är konstig, men må så vara. Huvudsaken är att det känns bra.

Puss!

sånt som jag vill ha en dag

♥ Ett gammalt stort hus med knakig trappa, fint trägolv och många rum
♥ En stor trädgård med träd, buskar och land som jag kan odla ogräs i
♥ Natur, lagom lugn och syre. Men nära till stan, festligheter och jobb.
♥ En katt eller två. En garderob som man kan gå in i. En lönndörr.
♥ Någon lite som jag. Som tycker om att leka och att åka på äventyr.
♥ Barn. Helst skötsamma, men småjobbiga funkar helt okej.
♥ Roligt varje dag. Skratta med den jag älskar varje dag.
♥ Känslan att ha hittat rätt. Hittat dit jag ska. Hittat hem.

En dag så..


Peptalk-kakor

Pepparkakor är gott på sommaren också. Eller peptalk-kakor som jag brukar säga. Inga kakor är bättre när man är nere eller behöver lite jävlar anamma. Det där med jul är bara ett bonusanvändningsområde. På tal om något helt annat så bara älskar jag den här människan.

I love socks in sandals

Åh varför är elgrejer alltid allergiska mot mig? Jag börjar nästan tro att de jävlas med flit nu. Tvättmaskinen är jag van att bråka med, min mixer likaså. Men när plattången går och dör och hårfönen får för sig att leka brasa samma vecka, då börjar det bli lite jobbigt. Idag morrade micron åt mig också. Hm.

Annars sitter jag och funderar på den där facebook-gruppen som jag hela tiden får som förslag. I hate socks in sandals!! heter den och varje gång jag loggar ser jag den där rutan och vilka vänner som gått med. Jag förstår inte grejen? Vad är det att hata? Är det ur fulhetssynpunkt då eller? För jag tycker strumpor i sandaler är helt underbart faktiskt. Inga skavsår och alltid lent och mjukt. Och skönt. Jag brukar ja strumpor i allt, heels också. Tycker till och med det är fint på hösten. Framför allt praktiskt och varmt. Och så kan man ha favoritskor och klackar fastän det är kallt utan att frysa. Ah. så är det. Slutsats: jag förstår inte riktigt hur man kan hata strumpor i sandaler så intensivt att man skapar en facebookgrupp om det. Speciellt inte då det ju liksom är så himla praktiskt? Tok. Ah, nog tjatat om det. Jag funderade som sagt bara lite.

Jag ska posta saker, fixa och maila nu. Jag har ett arbete att skriva som jag förträngt också, det måste ju börjas med någon gång. Men innan dess ska jag springa - tror jag är så pass hel nu igen. Åh gud vad skönt i såna fall. Annars kommer Anna hit ikväll och sällskapar. Det blir nice. Tror jag somnade kl 6 i morse, vilket borde innebära att jag är trött? Fast jag har haft såna jäkla problem senaste tiden med att skilja ett behov från ett annat. Det är för rörigt. Trött, hungrig, närhetssökande, fryssen? Jag har glömt bort lite vad som känns hur.
to the moon and back

Det är så jävla lätt att sitta där och låta den stora jobbiga truten gå. Om det bara vore så.. om jag bara hade det.. om det bara blev som jag ville..  då skulle allt vara sååå mycket lättare. Men sen då? Om man får det där allt? Det där man ville som skulle göra allt så mycket lättare?

Jag tror att det många gånger handlar om ett andningshål och ett välbehövligt sådant. Att själva tanken är det som är så jävla bra, inte verkligheten. Tanken ger liksom hopp. Och ett hopp om något kan ju se ut precis som vi vill. Och det behöver inte passa in i en verklighet - det är ju det som är så jäkla fint med det. Och drömmar är ju så underbara just för att de är drömmar. Visst är det trevligt om några slår in, men det är nog inte meningen att alla ska göra det. Så länge man håller saker i tankarna kan man låta de vara precis som man vill. Verkligheten är bara verklig, hur man än vrider och vänder på den.

Idag har jag insett många saker, men kanske ännu viktigare; idag har jag bestämt mig för en del saker. Ibland räcker det inte med att känna på ett visst sätt eller sitta och vänta på att saker ska hända. Det där det blir som det ska är nog inte så jäkla sant ändå alltid. Visst kan jag tro på ödet och visst är det charmigt att våga tro på en sådan sak. Hoppfullt om inte annat. Men ibland behöver nog det där ödet en rejäl jävla spark i arslet. Och skulle man bolla åt fel håll så är det kanske bara precis vad man behöver? Göra lite fel och hamna lite snett på vägen till det som är rätt. Det fungerar ju inte att låta livet leva som det vill med en, eller just låta livet låta bli att göra det. Man.. JAG.. måste våga chansa lite igen. Våga testa. Våga leva. Blir det fel så blir det fel, då är det inte mer med det.

Nu har jag tömt lite jag filosoferat på de senaste dagarna. Mycket att läsa, men det är ju ni som väljer att surfa in här. Åttionio personer igår. Hej Hej. För er som endast scrollar ner till bilderna kommer ert kapitel här.

Annat konstaterande i dagarna:
Flyttstädning och utrensning av gamla möbler kan mycket möjligt vara det mest perfekta tillfället att leka astronaut ever!


Bil i karlstad med uppdraget att åka på så många gator som möjligt kan också vara skoj.Efter regn kommer nästan alltid sol. Ibland kommer det mer regn men det kan vara ganska så mysigt ändå. Om inte annat brukar luften kännas extra lätt att andas när det väl slutar. Kanske har man till och med hunnit tänka och grubbla så mycket att man blivit klok!Mm. Och så får ni en mig utan konstaterande. Eller jag kan konstatera att det är jag.God natt

God Natt

Denna bild får avsluta helgen. En nykter tillvaro kräver en desto fullare bild liksom. Halvtrebussen en lördag. Förutom krogen ser jag ut att ha hunnit med en och en annan buske också. Jag antar att skorna är leriga. Alternativt inte där. Sov gott!


Apolivat

Jag har haft en mysig ensamkväll. Filmen som gick på trean, huset vid sjön kanske den hette? var fin =) I morgon får jag främmande av en sån där bästaste av vänner som stannar en dag eller två, och det ska bli superskoj! Ska försöka hitta på något riktigt roligt att göra om kvällen/kvällarna. Det gäller att utnyttja tiden när det kommer finfolk!

Annars så tycker jag det är lite roligt att vi diskuterade den där smått skitläskiga Apolivareklamen för nån månad sedan, vilket resulterade i att Anders skapade en Facebookgrupp. Vi var 5 skrämda själar i några dagar kommer jag ihåg. Idag surfade jag i brist på annat in där och såg att gruppen har dryga 18 000 medlemmar. HA! Inte direkt ensamma alltså ;-) By the way så saknar jag dig Anders Panders. Kom och hälsa på i stan igen - det var för länge sen!

En kopp te till och en betapetrunda hinner jag med, sedan blire sängen! Natti =)

Sköndag minsann..

Va underbart det känns med en helnykter helg. Och va laddad jag blev inför redaktörskalas nästa helg. Jag brukar ju inte direkt se fram emot fest, men nu gör jag det. Egentligen skulle jag ju vara i Karlskoga nästa lördag, men nu stryker jag det. 25-årsfest här i stan lockar mer. Det ska bli superkul att dricka vin bland det där bästa sällskapet. Jag måste verkligen passa på att umgås med sis + sambo hur mycket som helst nu. Snart flyr de landet. Meeen det vill jag inte tänka på just nu. Dagen har i alla fall varit myspysig och okända grannen är numera lite kändare. Nu ska jag krypa tillbaka upp i soffan och kolla på filmen på 3an =) Puss


S(k)öndag

Min mamma är så rolig. Idag pratade vi om att jag varit så sjukt och uttråkad att jag till och med tvättat duschdraperi, gardiner och dukar. Mamma fyller då i med att när hon är uttråkad går hon bara runt och tittar i fönstren om och om igen, eller tvångsgosar med någon katt. Varpå hon kommer fram till att det ju är bättre att få tråkiga saker gjorda, men de är ju just.. tråkiga. Vi är så olika min mor och jag - det kanske har att göra med att jag inte växte upp hos henne. Konstigt att inte bli stor hos sin mamma kanske, när man har en, men det tyckte jag aldrig då. Och iofs, hade jag haft lika många fönster och katter som min mamma hade jag nog också säkert sysselsatt mig med det istället för att sortera tekopparna efter färg.

Nu ska jag bara sitta här en stund tror jag. Dricka te och surfa runt. Sedan duscha, hoppa i något annat än sovtröjan och dricka ännu mer te next door. Eller jag vet inte hur många dörrar det är bort dit, men fikainbjudaren bor i alla fall under samma tak. Lämpligt minsann.

Puss

Pusskalas

..och slutligen nådde jag fram till prinsen och hånglade upp honom utanför Kronoparksjouren. När han hade fått sitt hoppade han vidare som ingenting. Ingen vit häst och inget slott. Men han tog tid på sig minsann, den slemmiga jäveln.


Jag har för övrigt haft en helt okej dag. Uträttat en del, blivit lite friskare och uppdaterat på telefonpratarfronten. Ett litet fikabesök fick jag också. En skön ofestlig lördag med te, film och pepp inför nästa helg. Inget simmande i bittra havet och tomt på ångest i magen. I morgon ska jag styra upp lite inför måndag då jag får ett kort men efterlängtat västgötabesök. Så ere. Och du.. jag saknar dig..

"kulminera med en stor förälskelse"

Jag brukar läsa horoskopet i Metro för skojs skull. Jag tror verkligen inte ett skit på dem, men det är liksom spännande att se hur man så många gånger lyckas komma fram till att de är kusligt träffande. Då idag är en regnig, sjuk och väldigt hemma:ig dag, samt att jag har varit uppe sedan kl 5, så tog surfställena slut. Det resulterade i att jag gled in på stora horoskopguiden 2009. Jag säger inget mer, utan kopierar istället:

2009 utlovar en otrolig romans för alla som är födda i Vädurens tecken. Ditt kärleksliv kommer att kulminera med en stor förälskelse och en underbar kärleksrelation. Du kommer att se allt med nya ögon och livet kommer att kännas underbart för dig. Den här nya personen som du möter är helt ny för dig, och du kan hindras av de lågor som fortfarande brinner för den gamla eller nuvarande partnern. Kanske kommer du att tveka innan du är mogen att kasta dig i den nya drömprinsens armar.  Detta verkar dock vara den första chansen i ditt liv, kanske till och med den enda då du verkligen har hittat Mr. Perfect. Det är upp till dig om du vill ta den nya chansen eller inte. Du vet bäst vad du känner.

Åh magiskt

Undangömda små u(nde)rverk man hittar när man plockar och har sig. 

Missing stars

Eftersom jag är äcklig och febrig och dessutom uppe äckligt tidigt så sysselsätter jag mig med att absolut inte gå utanför dörren. Jag plockar ihop mitt hem. Sorterar, går igenom, behåller och kastar bort. Men jag upptäckte precis att jag saknar minst två par skor. Ett par vita tygisar som egentligen är skitsamma (ja jag brukar lyckas lämna skor lite här och där) men sedan kom jag på att mina stjärnor är borta också. Jag vill ha dem! Vart är dom? Slå gärna en pling om de står kvarglömda i en gåhemfrånkrogen-kasse hos någon. Eller säg åt dem att dansa hem.


Yo ho

En gång köpte en kille en topp-till-tå-piratdräkt för att vara finfin inför mig på en halloweenfest. Jag kommer ihåg den där högen av tyg och hår som kröp omkring på golvet, fräste och sköt på alla som gick förbi. Det var först senare jag fick höra historien bakom. Grejen jag skulle komma fram till är att jag tappat bort min piratperiod. Till och med sailorstilen har jag lämnat. Riktigt ordentligt. Och det var länge sedan, men jag insåg det inte förns nu. Jag hade till och med glömt. Så det kan bli. Det var kanske lika bra. Jag var aldrig någon bra sjörövare. Jag känner mig mer lite hemma på zombiespåret nu för tiden. Och hey, dregglandet och morrandet är ju typ det samma. Förspänt minsann.

Chockad 2

Så publicerade jag inlägget och loggade in på Facebook för att svara på det där mailet och.. ja.. det finns väl inte så mycket mer att säga om det.

Lite chockad

Igår kväll mådde jag för dåligt för att lyckas ta mig för med någonting, men samtidigt mådde jag för dåligt för att sova också. Jag startade operation rota i gamla lådor och ganska snart hittade jag, i min jättegamla pyssellåda som mest är full av vykort och såna där lappar man fått av fd. kärlekar, ett minneskort! Det var mini-litet och efter lite finurlande och vändande upp-och-ned på det mesta här hemma så hittade jag den tillhörande mobiltelefonen. Tänka sig att jag fann en laddare också - flyt i allt oflyt. Det blev en dryg timmes äventyr i fotoalbum och inkorg. Aww vilka minnen. Kanske visar jag en bild eller två senare.

I alla fall så orkade jag inte byta tillbaka till min vanliga telefon sen (drygt att pilla ur och i batteri på den gamla) utan jag satte den nyfunna rosa på laddning. Tiden och datumet var ju lite fuckat och mobilen är den enda klocka jag använder.. Men fixar senare.. Kom faktiskt i säng vid 02 (enligt Bettan) igår vilket är helt okej för en ledsjukling med kokande hjärna en fredagskväll. Så i morse vaknade jag, kollade på mobilen, fan visst ja! Får ställa den sen..

Det var ljust ute och jag kände mig piggare och riktigt utvilad. Sköönt. Borstade tänderna, knäppte på TV:n och satte igång vattenkokaren. En frukost, ett halvt TV-shop och ett läskigt barnprogram senare satte jag mig här vid kära Bettan. Och tror ni jag blev lite förvånad eller? Kolla klockan ffs! Jag har liksom varit uppe en timme redan. En lördag! Hur länge sov jag? Tre timmar på sin höjd, men vaknar som om jag sovit 10 .

Scary

Pst

En rolig grej bara: Efter jag hade skrivit det där blogginlägget om dejtande igår, så fick jag ett facebook-mail av min fd pojkvän som jag hade när jag var 16! Haha.. Hej jag är i Oslo och åker igenom Karlstad på vägen hem, skulle vara kul att träffa dig, här är mitt nummer..

Oh yes. Världen har gått helt jävla bananas.

Håhåjaja

Varning för svordomar i detta inlägg.

Fy fan vad less jag är just nu. Jag är sämst. Igår mådde jag verkligen inte okej, så istället för att gå och sova - vilket aldrig hade gått - så åt jag äckelmedicinen man blir zombie av och satt framför TVn till kanske 4-nåt. Ja mådde som väntat cepe-illa och svor åt Gud bra många gånger innan jag lyckades komma i säng och sova en stund. Men så imorse när jag vaknade (typ 2 timmar senare) så är armen liksom stickig och avdomnad. Armen! Och hela vägen ned till foten på en sida. Till läkaren istället för jobbet alltså, läkaren som inte heller riktigt fattade hur det kunde blivit värre. Åh är det inte underbart. Och tydligen är jag infammerad i ögat och runt lungorna nu igen. Och här sitter jag och skriver blödiga inlägg om känslor och tunghet att andas.. ha! jag har svårt att andas - bokstavligt. Jag ska vara hemma tills kl 13 nu, sedan ska jag leka försöksråtta igen på stora sjukhuset. Jag blir förhoppningsvis drogad och sedan kan jag kanske SOVA! Jag ska sova tills det blir måndag igen!

Jag måste ha varit så jävla ond i mitt förra liv. Hitler är nästan i underkant.

Dagens glädjehöjare: Det är ju väldigt viktigt att vi får bort de här arga inflammationerna nu, då du haft dem en längre tid. Ju längre tid desto mer ökar risken för att det sätter sig på aortaklaffen, vilket kan ge bland annat hjärtsvikt.

HJÄRTSVIKT? Wtf! - Det hoppas vi såklart inte, men alla personer med kronisk inflammation löper en ökad risk för hjärt- och kärlsjukdom, säger han sådär cool lugnt och lite nedsjunken som om han pratade om en eventuell regnskur på midsommar. Jag är lite febrig och jag har lite ont - inte fan kommer jag få hjärtsvikt och grejer av det liksom. Vad är det för jävla cepe-sjukdom. Vad sjuttsiken menar han! Jag är ung. Jag är löpare. Jag är ju frisk! Jag skulle väl känna om jag var på gränsen till döende. Pfft.

Vad är det som händer?

Är det mitt bloggande om barn? Eller mitt ständiga tjat om att jag saknar någon? Något har i alla fall hänt för senaste tiden har folk försökt ragga upp mig. Nu menar jag inte såna där fyllesamtal, femitresms eller blinkningar på msn, utan mer på det där sjukt osvenska viset. Jag fick t.ex. ett långt och seriöst A4-långt mail av någon. En annan som jag spontansprangpå på stan undrade helt oblygt om jag var singel och därefter om det var svårt att bjuda ut mig!! Va händer!?

Va hände med svenskheten. Idag tog dock priset när en människa jag sådär bekantfestkänner ringer mig och undrar om jag är i stan och är sugen på middag. M.i.d.d.a.g. Med en typ främling. Ser jag desperat ut? Det måste vara bloggen. Det måste vara det där jag skrev om att jag borde knulla mer. Folk läser väl, springer och köper en ciabatta och inväntar liggandet.

Herregud jag klarar ju inte sånt, hur många gånger ska jag behöva säga det. Det blir seriöst alltid "jag ska gå på toa" och sedan springa fort som satan. De få gånger jag lyckats tagit mig innanför tröskeln hos någon har det blivit fönstret, balkongen eller lögner om gråtande vänner i nöd. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?

Men en gång följde jag med en opojkvän hem och stannade hela natten. En annan gång följde jag med honom hem igen. Och en tredje, fjärde eller femte gång åt jag frukost där. Nu när det gått en stund inser jag att jag borde ha uppskattat det mer. Att jag tyckte om det och att det var skönt istället för panikigt. Sällsynt som fan var situationen och, det är så lätt att vara efterklok, men sällsynt var även han. Men jag var jag och rymde som vanligt bort. Men vem vågar känna något i den här världen ändå - det slutar ju alltid med tårar. Bäst att låta bli.

God Natt

Dekoration

Jag ska fixa en tatuering. I tio år har jag tänkt, det kanske är dags att göra slag i saken liksom. Jag vet vart den ska sitta. Men sen då?


Oh baby it's a wild world

Om det är tungt att andas kan man ju alltid låta bli. Åtminstone tills det regnat klart. Det är nästan så man kan bada i luften, så mycket vatten är det. Sedan kl 6 i morse har jag gjort dagens arbete, fått i mig lite vaniljyoghurt med blåbär och slagit två tår i monstertvättkorgen. Inte den effektivaste av dagar men vem gillar måsten. Jag ska nu klä mig för en simtur nedströms. Det ryktas om läskiga filmer och äckligt god föda. Finns det mycket som är bättre? Ja det skulle vara att hålla en finmänniska i handen genom det hela då. Men jag äger ingen finmänniska, bara hopp och drömmar om att han står och väntar i en vattenpöl någonstans - lika blöt, lika glad och lika trasslig som jag.
Ska vi bygga en flotte och paddla mot strömmen?


En dag om många dagar kanske..

Nog för att jag kan drömma konstigt, men nattens ungefärliga två timmar tog nog priset. Att kanske alla leder och muskler jag äger och (fortfarande) har är inflammerade och trasiga och det faktum att jag är småhög på halva medicinskåpet gör kanske sitt, men jag är ganska säker på att annat är med och petar i leken också. Jag förstår inte riktigt varför jag blir sjuk nu, det är liksom så oförtjänat. Det var för kort tid sedan sist, jag följer inte mönstret. Det oroar mig. Och det oroar mig att jag oroar mig eftersom jag brukar skita i det mesta. Något bra i det obra är att på måndag ska nya bilder tas. Jag skulle föredra om det var hos fotografen, men stumma röntgentanten i läskiga glasögonen känns ju mer rätt i tiden ändå.

Igår promenaddrömde jag om barn. Att det skulle vara kul att ha ett par stycken. Två eller tre. Att jag verkligen vill ha några stycken. Att jag verkligen vill att de ska krypa runt på gården och äta grus och sedan kasta blåbärssoppa på tapeterna. Det skulle vara trevligt. Jag tror till och med jag skulle bli väldigt olycklig om jag inte fick bli mamma. Men så påminner mig mina gener mig om att jag inte vill att de blir som jag. Fast de får gärna ha smilegroparna, och bulliga kinderna och helst fräknar som de fått från sin far. Nej det är inga krav jag målar upp. Kanske inte ens önsketänkande. Vem bryr sig om sånt egentligen. Men det är en tanke om hur det inte helt otroligt skulle kunna se ut kanske. Vi skulle skratta och busa mycket i vår familj och vi skulle aldrig någonsin sluta leka. Jag skulle tycka om det.

Fina rödtottar och andra vars barn man inte vill ha..

Har haft en sån jäkla superbra kväll/natt hos Anna Röd som är ganska blond nu för tiden. Jag gick hem i duggregnet och det var såå skönt. Kom precis in och klockan är ju fasen snart morgon igen! Och inte blev det bättre av att jag hittade ett LoveFilm-kuvert i brevlådan heller (va ska man kolla posten mitt i natten för?) Så istället för att borsta tänderna och sova är jag ungefär två tusen gånger mer sugen på några koppar te och Nyckeln till frihet. Eller hela serien Utvandrarna som också följde med. Ja hinner ju inte ens se allt innan jag ska vara på jobbet. Men liksom 4 timmars arbete, börjar jag 7 är jag klar 11, och då kan jag ju fan sova någon timme. Så får de bli! Har man sommarlov så har man. Eller ja.. halvt sommarlov.. i alla fall =)

Och förresten blev jag helt stum idag. Människan som varit skum och missing började plötsligt leva. Igen. Fast nämnde inte ett ord om att han kanske varit knepig eller lite eh.. frånvarande, eller mitt senaste sms han inte ens svarade på, utan var istället lika pratglad som vanligt och frågade om vi skulle ses nästa vecka? Och när jag försökte förklara mitt problem med hela absurda situationen fick jag inget svar då heller. Jag hänger verkligen inte med på noterna, håller hela världen på att gå bananas eller? Jag tror verkligen det. Jag orkar inte med att alla är så jävla dumma i huvudet hela tiden. Folk är fan elaka, och egoistiska, så ere helt enkelt. 

Här öppnar man upp sig lite smått för första människan på fan ett år, om att livet är lite tungt ibland och att man blir ledsen av att folk snackar så mycket och sedan bara försvinner typ. Att man uppskattar att ha någon att hänga med och prata med ibland. Och vad får man för det? Någon som snackar massa och försvinner och beter sig helt fuckat om vartannat. I don't get it. Jag vill i alla fall inte träffa människan mer. 100. Nästa gång håller jag tyst. Jag ska fan börja prata mindre och knulla mer. Och sluta bry mig om något i huvud taget. Folk verkar göra så och det verkar ju funka? Det dröjer nog inte länge förns vi dör ut. Det gäller att se så mycket film som möjligt nu framöver och sova så lite det bara går tror jag, vem vet när det smäller liksom. Ciabatta ska jag äta också. Många!

Puss och God Natt

Hoppelihopp

Nu skuttar jag ner mot stan igen. Gud va skönt att jag snart flyttar dit, så man slipper ha så långt till allt och alla jämt =D Skolan och söta klassisarna blir ju dock längre bort då meeen vi har ju inte mycket obligatorisk skoltid detta sista år ändå. Och dricka vin måste vi ju göra hos mig masa i höst =D C-uppsats och fri termin återstår. Jesus sedan är jag färdig. Hjälp. Men det blir nog kanon detta =) Äntligen.


"ok"

People aren't weird.
People are weirder.


I väntan på Anna

Gårdagens hälsokostSåna där vänner som ser lite luriga ut. Madde var är du?Fräsig stenNyfiken sten =)I hope you don't mind That I put down in words.. How wonderful life is now you're in the world

Vilken bra dag det blev tillslut. Efter jobb, blåbärsplanering och någon timmes apatiskt stirrande ut på regnet maskerade jag mig i regnjackan och höststövlarna och skuttade ner mot Kasernhöjden. Hann hoppa i många vattenpölar, klappa får och se en fräsig igelkott innan jag var framme. På plats befann sig gänget redo för att trycka igång filmen. Vi såg Shine och den var väldans fin minsann. Höjdpunkten var dock älskade Midsomer murders, filmen var liksom bara uppvärmning.

Det inhandlades rikligt med fett och socker, och när Barnaby tackade för sig satt vi som fem jästa köttbullar. Fast jag var absolut värst. Jag skojar helt ärligt inte när jag säger att jag åt sju rostmackor med ost, och sedan fyllde jag på med cheesecake, choklad och ostbollar. Ja, jag gick hem också. Det tog 1,5 timme. Så mätt och seg var jag. Jävligt skönt att få röra på sig efter svullandet dock, tror aldrig jag hade kunnat sova annars. Som vanligt är jag uppe på tok för sent. Hoppas ni haft en fin dag ni också. Vi hörs! =)

Puss


ANNA

Gud vad handikappad man är utan telefon! Anna om du ser det här vill jag kolla tv och äta mackor med dig ikväll. VAKNA.. Eller kom fram.. haha.. Jag går till Sandra och Tomas nu, och Sandra har inte heller någon telefon men ring hem dit eller till Tomas? Okeeeeeeeeej =D Puss


run away with me

Jag vill gräva ned fingrarna i vit sand och springa barfota och skutta längs strandkanten. Leka i havet och sitta uppe i värmen halva nätterna. Det känns som sommaren här gjort sitt. Igen. Årstiderna är verkligen inte var de var. Och värre blir det väl med åren. Mad world.


you are my sweetest downfall

Va hände. Va fan hände? När det enklaste och det bästa blir jobbigt och sämst. Varför fungerar världen så knepigt. Vad är meningen liksom?

Ett riktigt klipp

Jag har bokat tid för min söndertjatade page nu. På internet. Dessa underbara tekniska framsteg. Nu återstår bara att se om jag vågar, om jag bangar eller om jag kanske kommer därifrån med något helt annat. Det har ju hänt förr. Typ i vintras senast. Svarthårig med typ rakat på ena sidan huvudet. Va hände där? Jag har ju hunnit med en del färger och frisyrer senaste sådär 12 månaderna.Jodå.

I'm losing my favourite game

I ett tappert försök att slippa tänka (leva) så spelar jag. The Sims 3, Betapet och Harpan igen och igen och igen. Och visst är det skönt att lyckas glömma bort världen en stund (synd att man blir kissnödig och hungrig bara). Men samtidigt inser jag att en dag är en jäkla låång stund. Jag är sämst i världen på att sitta still länge; det kryper i benen och gör ont i rumpan. Dessutom har jag huvudvärk också. Hur sjuttsiken pallar wow:arna och pokerfolket? Jag fattar det inte. Har de något knep jag missat eller? Jag vill vara inspärrad och kolla äventyrsfilm och dricka te. Fortsätta låtsas vara någon annan någon annanstans. Men det går inte längre, jag måste ut. Röra på benen och suga in syre. Fast jag orkar inte. Jag orkar inte låta bli heller. Jag motsäger mig själv mest hela tiden. Jag är sönderplockad och utspridd. Pussla ihop mig.


Telefonkösysselsättning

HAR DU?
Folköl i kylen :
Nej
Något husdjur : Jättetyvärr inte
Någon favoriträtt : Sushi, skaldjur, mackor
Någon flick/pojkvän : Jättetyvärr inte det heller..
Puder på dig :  nope..
Några framtidsplaner : Fixa sista universitetsåret och bli skitlycklig
Någon sjukdom : Pelvospondylit av den arga sorten *morr*
Opererats: Ja
Gymkort : Ganska oanvänt senaste tiden..
Några kärleksproblem : Snarare okärleksproblem
Duschat idag : Jo..
Någon kompis som snarkar : Antagligen
Någon vän som spelar i ett band : En hel del
Någon som förstår dig : Skapligt
Tuff kompis som kan försvara dig : Haha.. GangsterPernilla
Något beroende : Kolhydrater? Träning absolut.
Fikat idag : Fikar inte.
Nagellack : Nej

VEM?
Delar du mest minnen med : Familjen och bästisarna.
Längtar du mest efter : Suck.. mig själv?
Stör du dig på : Katrin zytomierska
Gosar du med : Alla katter jag kan jaga ifatt
Kysste du senast: Pass

VILKEN?
Tidning läser du : Illustrerad vetenskap, iForm och skvaller på nätet.
Buss åker du oftast : 1
Frisyr har du : Blont, ruffsigt, trassligt
Dag fyller du år : 29 mars
Årstid föredrar du : Jag gillar alla, men hösten allra mest
Stad är du uppväxt i : Storvik

VAD?
Gör du nu :
Sitter i världens längsta telefonkö till försäkringskassan.
Vill du arbeta med : Text, form och information. Eller nåt.
Är roligast just nu : Tragiskt: inget
Har du på dig nu : Mjukisar och linne
Har du för smink idag : Inget
Äger du för skor : Många
Har du för storlek i skor : 38
Läser du för bok : Pestens tid 


Strängt förbjudet ♥

Idag när jag kom hem låg en spontanpresent i brevlådan, Moderna visor. Jag sneglade upp mot väggen och dammiga strängarna,  strechade handen mot skrivbordet och plockade ner den! Och sedan swischade och gapade jag mig igenom ackord efter ackord om jag aldrig förr sett en gitarr. Stundvis lät det lite som att jag aldrig hade gjort det heller.

Efter ungefär en halvtimme började det dock kännas ganska rejält och trots att jag egentligen hade kunnat fortsätta spela resten av dagen så var jag klok och lät bli. Handleden är kokhet nu, och jag förstår inte riktigt hur den två månader senare fortfarande inte verkar ha läkt? När jag brutit armar och ben tidigare (jag är väl en jävligt klantig en) har det gått tokfort och sedan inte ens känts alls. Men ett litet jäkla hål i handleden kan tydligen trilskas riktigt ordentligt, ungefär som när jag bröt fingret och det ett år senare gjorde ont. Typiskt såna där små jävlar att vara dryga minsann.

Annars önskar jag jag hade stake nog att dela med mig av en del saker just nu, men tyvärr är jag en fucking pussie. På tal om fint språk, checka in det här:Här sitter man i lugn och ro och knappar lite betapet, så är man en horunge helt plötsligt. Vem kunde anat det! Är det inte underbart med lite sann tävlingsanda så säg. Nu ska jag söka nytt jobb. Wish me luck!

Dröm sött

Jag skrev ett inlägg men sedan tog det emot att trycka på posta-knappen. Så jag säger bara god natt istället! Goood Naaatt!

Duck! Duck?

Huvudet blev större och tyngre framåt eftermiddagen, varför är det så nu för tiden? Jag är gammal. Gammal och vek. Jag funderar på om jag ska äta frukost idag kanske? Handla macka och så.. Dricka oboy. Så får de bli!

Glada systrar på Glada Ankan

Ps

Vi har ju visst fått antagningsbesked. Och jag kom in på min fotokurs. Så vid sidan av C-uppsatsen i höst blir det lite roliga inslag av bilder också. Mycket trevligt. Ska bli skoj. Verkligen en investering för framtiden också, att kunna fotografera på riktigt och slippa jaga runt efter folk och bra bilder så fort man gör ett reportage eller har skrivit nåt. Så är det.

Storm clouds may gather And stars may collide

Såhär såg jag förresten ut igår:
Jag är riktigt trött på mitt långa trasselhår just nu, jag vill klippa det kort. Jag kommer klippa det kort också. Till skolan kör igång tänkte jag. Annars var festen riktigt trevlig igår, jag blev med hiss-ragg också, tänka sig. Och jag och sis fick akut viljagåut-sug och flög iväg in på Ankan vid tolv, dansade bort lite vin i en timme. Sedan räckte det. Mmm. Så vi skuttade ut och tillbaka till festen igen, dock hade festen liksom.. dött.. men vi var nog ganska så nöjda ändå.

Jag var snurrig i huvudet och som vanligt livrädd för kräksbussen, och taxin skulle garanterat slutat med en efterfest jag inte ville gå på - så jag gick hem. Det var mörkt och skönt och jag vinglade Karlstads cykelvägar hem till lilla slottet (med nycklarna i handen in case of äckelgubbar eller zombies)

Annars så är det precis som vanligt. Jävligt tråkigt och meningslöst det mesta. Och det är liksom ingen sån där ryck upp dig-svacka utan det ligger mycket djupare än så. Det mesta är tvärtom hur jag vill ha det och just nu är jag jävligt oförmögen att ändra på det också. Så jag försöker att bara vara och inte tänka mer än jag måste, så kanske det ordnar upp sig lite med tiden - och då.. när solen kikar fram, då ska jag fasen göra något vettigt av det här livet igen!

Puss


SöndagsStatus

♣ Snäll bakfylla.
♣ Halvtaskigt alkolås på mobilen.
♣ Trollskalle - vill klippa kort.
♣ Tekopp nummer fyra.
♣ Illustrerad Vetenskap.
♣ The Sims.

vad var det som gick snett 
vi gjorde rätt och nu gör vi fel i ren protest
har vi mött varandra redan


Time grabs you by the wrist

I natt sov jag kanske en timme. Max två. Funderade på saker tills jag blev galen på riktigt och ett tag tänkte jag nästan ringa på hos en granne och be om att bli slagen i skallen med en stekpanna. Bara för att få sova liksom. Fast vad hjälper det egentligen, den lilla stunden jag sov drömde jag om världskrig, misslyckade hårfärgningar och att massa fulla människor kräktes på bussen. Jag vet inte vad som är värst. Sedan är jag ledsen också. Och besviken. Ett jävla tråkigt återkommande tema i mitt liv senaste året, all makt åt Tengil minsann, kan det inte ge sig eller?

Idag har jag i alla fall hunnit skratta riktigt ordentligt, det är fasen inget att ta för givet i dessa grå tider. Tyvärr kan jag inte dela med mig av det roliga, då skulle jag nog få stryk, men en dag kanske. Jag har även handlat vin och träffat några folk av det fina slaget. Om inte allt för lång stund ska jag duscha och ta mig till Kasernhöjden för förfix och kalaspepp. Sedan kommer både bästa gänget och en del av  klassen (som samlats i stan för en reunion) ner till min favoritanna ♥ Roligt med alla sötisar på samma ställe!

Det droppar utanför fönstret och det var helt underbart att vandra hem från stan i sköna sommarregnet. Om någon timme får det dock gärna sluta, för jag tänkte slå på stort med ögonskugga och locktång ikväll. Ses i vimlet? Puss
Fittliv

Meningslöst. Allt är så jävla meningslöst. Jag fixar skolan för att jag måste, inte för att jag har lust. Det börjar märkas, jag kuggade min första tenta för en månad sedan. Jag. Kuggade. Tenta. Allt är upp-och-ned. Jag festar inte för att det är kul, jag festar för att jag inte har något annat att göra. Och för att jag i bästa fall slipper känna meningslösheten någon timme.

Jag har shoppat för 6000 spänn senaste månaden, inte för att det är kul, utan för att jag är uttråkad och finner någon sorts fuckad tillfällig njutning i att göra av med pengar på meningslösa saker. Det mesta ligger i sina påsar med prislapparna kvar - jag använder ju inte ens skiten. Tur att jag köpte en dator förra månaden, den kommer jag ju i alla fall använda. Den är till och med nödvändig när jag ska flänga runt och göra högvis med intervjuer till min C-uppsats. Och vad ska Janet skriva om? åh suck, Inte fan vet jag.

Och inte kommer jag ihåg vad sjuttsiken det var jag ville göra när jag blev stor heller, och stor och vuxen och universitetsklar är jag ju i vår. Fy fan vad jag önskar mig lite stress. Lite panik i en låda med fint presentpapper och rosa rosett. Det skulle vara underbart att vara nervös, att vara pirrig, att flippa ur totalt när jag tänker på våren, bostadsbrist, arbetsbrist och att vara tvungen att fixa det. Fixa livet. Leva. Men nej.. ingen panik, inga nerver och inget pirr. Likgiltigheten förföljer mig i allt jag gör. Och inte gör. För vad gör jag egentligen? Jag sitter i hängiga bomullstrosor och sovlinne med tandkrämsfläck framför Bettan och bittrar ner mig i en jävla blogg. Jag sög nyss i mig kvällens fjärde cigg fastän jag inte röker, och åt nyss skinka på min macka.
Kött på mackan.

Jag tror jag flippar ur totalt.. Kanske är jag gravid? Hjärntumör? Eller så har jag helt enkelt nått gränsen för hur tråkigt och pissigt ett liv får vara. Det måste hända något. NU. Jag måste bli glad av något, uppskatta något, känna något förutom tomhet. NU NU NU. Åh snälla väck mig till liv igen. Jag bakar en kaka åt dig, okej? =(Tillökning

- Janet, kolla kaninen, spela!
- Njee jag vill ha glass..
- Men kom igen, kolla värsta söta ju
- Okej, med min tur i kärlek just nu vore det fan omöjligt att misslyckas..


Dagens

Bästa: Tillbaka efter en veckas semester och det är fredag. Inte söndag.
Sämsta: Jättestökigt och jättemycket att packa upp.
Roliga: En Madde på bussen.
Mordförsök: Swebus Express.
Konstaterande: Bara för att man försöker vara försiktig, ärlig och snäll så är det ingen garanti för att man får detsamma tillbaka. När som helst kan folk tydligen bli 15 år igen och glömma bort både hur man kommunicerar och hur man beter sig. Och visst är det irriterande och visst är det kanske lågt också. Det chockar lite, att påminnas om hur det är att tro att man känner någon och sedan visar det sig att man inte gör det alls. Men mest av allt är det ändå bara sorgligt. Och tråkigt. Det var så länge sedan jag lät någon komma innanför skalet, jag hade för en stund glömt hur läskig världen är och hur fort människor försvinner. Jag har varit besviken senaste dagarna, det dags att sluta lägga energi på det. Nu är jag påmind; livet är inte snällt och inte logiskt, och inte är människorna bättre alla gånger heller. Kom ihåg Janet.. kom ihåg.. Det var som sagt så länge sedan jag lärde känna någon i huvud taget, jag tog visst för givet att alla är som de jag har omkring mig: stabila och världens bästa. Det får mig att inse vad jag har, alltid bra att bli påmind, om man ska se något bra med det. Jag snubblade och lite ont gjorde det också, vem hade trott det. Något av det. Lära sig och gå vidare.

Som tur är känner jag en del snällingar. En del som råkar finnas här i stan just denna helg. Och i morgon ska vi ha roligt. Jag längtar.

Jag har massa bilder och massa att berätta om min lediga vecka. Men jag gör det senare. Jag ska passa på och ta en promenad i fina, varma solen som lyser in bakom gardinerna. Jag behöver verkligen en ensampromenad just nu. Det är lite skönt att vara hemma igen, det trodde jag inte. Ibland är det skönt att ha fel. Bara två månader kvar till flytt nu - ROLIGT =D


Puss

Semester

Så nu drar jag! =) Moooot Sherwoodskooogeeeen.. ungefär..

Har hela veckan fullplanerad med så jäkla mycket roligheter, nu hoppas hoppas HOPPAS jag bara vädret ger med sig lite också. Sitter här med hårinpackning framför Bettan och försöker komma på lite av de viktiga saker jag garanterat glömt packa ned. Åh det är så otroligt jäkla härligt att vara ledig en vecka.

Annars är det mycket som snurrar i huvudet. Hur kommer det vara i höst? Hur kommer det vara att bo på Herrhagen? Flytta ska man ju också.. suck.. Vad gör jag 1a April när mitt kontrakt går ut? Var ska jag bo då? Vad gör jag 1a juni när jag är KLAR med utbildningen? Var ska jag jobba? Och vart? Kommer jag ha en pojkvän då? En katt? Kanske både och? Kommer jag vara lycklig? Jeesus.. det är mycket där uppe..  men nu: SEMESTER!

Ha de gött! PUSS

Regn på meeeeeeeeeeej

Så jäkla bra kväll/natt igår. God mat  och godare sällskap. Världens bästa gäng, eller ja.. en del av det i alla fall.. (*host* Madde)  Faaan flytta inte =( Va i helvete ska jag göra i höst!? Mongon. Jag älskar verkligen många i min klass, och annat universitetsfolk också. Jag har turen att känna och umgås med såna otroligt klockrena människor och jag längtar massa efter i höst och att vara vi igen ♥ Meeen.. jag är ju van att ha en syster med Daniel i stan också =( En del av familjen liksom. Blaaa... det suger.

På tal om saker som suger; Här har jag gått och tjatat om hur okomplicerat och enkelt det är. Och hur mycket jag behöver det. Och framför allt hur jävla underbart skönt det varit. Ja tills nu då. Det borde jag väl fattat, saker får aldrig bara vara. Inte ens när världen och alla inblandade är fucked up och det vore mer logiskt än allt annat att just bara låta det vara. Fitta.

Jag orkar inte tänka på det. Orkar inte ens tänka på hur jag egentligen känner, men det var ju det som var hela meningen. Att jag inte behövde det. Det enda jag vet nu är att fingrarna tog emot och att jag inte ens lyckades svara på ett sms igår. Inte för förr alltså. Inte direkt.

Jag ska springa som en idiot i regnet nu, sedan ska jag packa och ringa D och åka dit och börja flytta. Timing. Innan har jag känt mig så lugn och lite skitsamma inför att träffa honom. Jag har känt mig lite stolt nästan, för jag hade något som gjorde mig så jäkla lycklig. Något jag kunde tänka på och sakna och vara glad av - skön känsla. Well.. låt oss säga att idag är spelreglerna helt andra. Och jag är vilsen, livrädd och skitnervös igen. Plötsligt bryr jag mig igen. För plötsligt har jag inget annat jag vill ha.

Punkt. Virrigt och skitjobbigt uppsatsskrivande i bloggen har alltid varit min starkaste sida. Förlåt för att ni måste läsa den här skiten.. jag är bara så otroligt trött på världen och att.. åter igen.. ingen förstår mig.

människa..

Jag saknar dig.

Tjockhuvud

Igår gick jag upp 6.15 och klev innanför dörren här hemma igen kl. 01. En låång dag. Jag startade med lagom lite jobb och fortsatte sedan direkt till syster för mat och film i soffan med regnsmatter utanför. En film blev två filmer, och Anna kikade också förbi. Så kom Daniel hem och vi bestämde oss för att det var en filmdag helt enkelt, så vi tog cyklarna till Herrhagen för mer fint sällskap och mer filmsoffa. Och kexchoklad. Vi konstaterade på vägen dit att man väger lite mer nu för tiden än vad man gjorde på mellanstadiet, men att det likförbaskat är minst lika roligt att skjutsa varandra på cykel fortfarande.

Nu är min rast snart slut, tänkte att jag skulle hinna uppdatera lite i alla fall. Istället för att som vanligt zombiesurfa runt på facebook gjorde jag faktiskt istället lite viktigheter nyss; bokade tågbiljetter, betalade tv-avgift och fixade så min nya mini är drulleförsäkrad. Japp. Idag har jag så sjukt mycket att fixa när jag slutar, det ska packas och städas också - för i morgon efter sista jobbdagen innan semestern är det bara flytt som gäller. Och det gäller att vara effektiv för ikväll blir det skräckfilm på Kasernhöjden minsann! Woohoo =) Gud vad jag älskar skräck.

Har bilder sedan igår men kan inte lägga in dem nu. Istället kan ni få en lite solbränd mig från förra veckan. Puss!
Blaaa


Jag har inte alls sovit, jag har bara lekt med mini och pratat på msn. Är såå trött men samtidigt har jag så sjukt svårt att sova innan 00. Åh det kommer bli en tung dag för hjärnan i morgon med, men sedan ska jag raka vägen till syster jag inte sett på massa tid och det ska bli superkul.. kanske får jag finbesök på onsdag med. Just nu är mycket helt okej, lite är väldigt bra och lite är så sjukt jävla pissdåligt. Jag vet att man kanske inte får säga såhär, men jag längtar tills sommaren är slut. I alla fall längtar jag tills mitten av augusti då njag jobbat klart å skolan snart börjar.. sorry.. men då känner jag. Jag är för vilsen för att ha sommar, massa ledig tid och massa val hela tiden. Sjuk tur att jag har två terminer kvar och slipper skaffa ett hem och ett liv riktigt än.

PussJag ser verkligen mycket både gladare och fräshare ut än jag är.

Tillökning

Jag och Bettan har ju fått en ny liten vän. Tyvärr är han inte döpt ännu, men det är på g! Visst är han söt =) Sitter och knappar ihop detta blogginlägg på honom (en han är det í alla fall, det ser ju vem som helst). Han är liten och väger knappt något och kommer få bo i min handväska en hel del i sommar. Superbra helt enkelt! =D


Kära läsare..

Guuud så sjukt trött jag är! Jobbet idag var inte alls lika varken jobbigt eller tråkigt som jag hade tänkt. Det var inte det minsta samsamma och tiden gick tokfort. Skönt. Meeen däremot var det nästan omöjligt att inte gå vilse eller komma bort. Hissar dit, koder dit, nycklar, trappor, korridorer osv osv. Och jag och mitt obefintliga lokalsinne. Min hjärna är klistrigare än överkokt spagetti. Men jag har två dagar till på mig nu att lära mig och fråga och anteckna små komihåglappar så jag hittar och inte missar. Hoppas det känns lite lättare i morgon och skapligt okej på onsdag, för på torsdag jobbar jag själv och jag vill inte vara mer pinsam än nödvändigt och behöva fråga vart jag är eller typ hur jag hittar ut och hem.. ha! Det känns i alla fall helt okej än så länge..

Jobbar i snitt endast 5 timmar om dagen nu så idag var jag färdig kl 13. Egentligen var jag svintrött efter endast två timmars sömn och hela hjärnan överfullproppad med nytt. Meen jag struntade i bussen och joggade hela vägen hem. I regnet. Helt underbart svalt och skönt, och även om det tog emot en hel del i backarna upp till kronoparken och även om jag nästan tror jag somnade till ett par gånger så behövde jag verkligen luften. Hjärnan behövde också syre och lite nervarvning efter att ha pressat in nya saker hela förmiddagen. Nu blir det sätta på en film och förhoppningsvis somna en timme eller två. Jag sover ju aldrig på dagarna, och brukar ha skitsvårt för det, men idag behövs det verkligen. Så ska se till att fixa det nu..

Lämna ett spår..?

Hoppas ni har det bra kära läsare ♥ Ganska så ofta undrar jag vilka ni är, men det känns så B att be er skriva namn, vad kommer ni ifrån, hur hittade ni hit osv osv =P Och vad spelar det för roll ändå egentligen. Var folk bor är ju faktiskt inte så himla intressant, ja om ni inte är typ grannar med mig då och vill dricka te någongång.. då får ni gärna berätta det!

Men om ni vill får ni gärna istället lämna en kommentar med namn och kanske ett filmtips. Eller ett recept. Eller förslag på nya intressen, sporter eller hobbys man kanske borde ge en chans om man är allmänt trött på livet och vardagen? Eller var man hittar någon att gifta sig och odla morötter med? Såna frågor vill jag mer än jättegärna ha lite hjälp med. Alla svar är jättevälkomna.

Puss och god Natt =)

Nervös helg

Andra planer. Nya planer. Gamla planer. Ikväll pratade jag i telefon med både D och hans mamma. Skumt. Inte så mycket mer att säga om det här i bloggen just nu förutom att vi bestämde att på torsdag kommer hans mamma och pappa hit och sedan åker jag med dem tillbaka till Töreboda och ska träffa och prata med D ett tag. Han ville/önskade/bad om att få träffa mig och reda ut en del jag ska förhoppningsvis också kunna reda ut och få sagt saker jag behöver få ur mig och göra klart. För mig själv och för han. Jag hoppas det blir skapligt lätt. Och enkelt. Och att det ger något bra.

Det är inte en sån här blåögd grej då han ringer och säger att han älskar mig och så åker jag dit och lever berg och dalbane-liv i några dagar. Inte alls. Jag kunde ha åkt när som helst men jag har valt att inte träffa honom. Det känns bra att det har gått en stund och det känns ganska vettigt att träffas och verkligen prata klart om vissa saker. Sätta punkter och börja nya meningar och allt sånt där. Frågetecken och bitterhet är så himla osunt att bära med sig, så jag hoppas vi kan kasta en hel del sådana i sjön i helgen. Jag hoppas och tror att jag kommer åka därifrån och känna mig lite mer harmonisk och att livet kommer kännas lite mindre ouppklarat och pausat. Jag behöver ett riktigt slut. I alla fann en början till ett riktigt slut. Inte halvslut och bittra hemska och sorgliga såna där kommer alltid älska dig blandat med tårar, hopplöshet och att någon tillslut drar. Vem fan kommer vidare i livet på sånt? Vi fungerar så knepigt vi människor.

Suck.. det är så mycket som behöver sägas. Jag hoppas det hålls på ett plan där jag är stark och att han inte tar till känslokorten. Men jag tror faktiskt bättre om honom än så nu. Han skulle inte släpa mig tillbaka till kaoset. Inte nu. Jag vågar nästan tro på det.

Förlåt för seriösprat mitt i natten. Ni behöver inte läsa om det är virrigt. Jag reder mest ut saker i huvudet för att kunna sova. Kl är halv 3 och jag ska upp och jobba om 4 timmar, men hade inte sovit en sekund om jag inte fått skriva ner lite rörigt. Jag sprängs annars.

Hoppas ni sover mer och bättre än jag i natt.
/ Lite hoppfull ändå
Puss


The story of a murderer

Underbar film på 4an just nu.


Grey would be the color if I had a heart

Though it all looks different now
I know it's still the same
Everywhere I look you're all I see
Just a fading fucking reminder of who I used to be


Nu får det vara nog.

Jag är pisstrött på det här jävla singellivet! Är pisstrött på att inte ha någon att vilja sluta vara singel för heller. Det har varit segt ett bra tag men nu har jag snart nått gränsen.. Det är FÖR TRÅKIGT att inte dela allt med någon. FÖR TRÅKIGT att bo själv och FÖR TRÅKIGT att inte ha en bästa vän att älska och krypa till sängs med varje kväll och diskutera allt och inget med. Det är fan för jävla dödstråkigt att inte vara kär.

Hur svårt ska det vara? Det måste väl finnas NÅGON hyfsat vettig människa där ute som tänker likadant. Som vill äta mackor med mig, kolla skräckfilm med mig, gå på fest och matcha kläderna med mig (ja jaag veeet geeky) dricka för mycket tequila med mig, köpa en soffa med mig, förhöra Geni-frågor med mig. Kanske till och med vara sur på mig ibland. Eller besviken. Eller skitförbannad. Skäll på mig någon!!? Bara du bryr dig! Haaallååååå? Jag börjar fan tvivla på det här livet. Det började med 23 stycken sjukt bra år, kanske har de helt enkelt tagit slut.

intepåriktigt?

Jag har visst inte bloggat alls i helgen. Jag har gjort lite annat. Exempelvis kollat på väldigt mycket film varav en på bio. En riktigt urballad film som inte alls var så bra jag hade hoppats på, men sevärd ändå. Den var dock inte speciellt läskig. Fast jag skulle ljuga om jag sa att jag inte flög runt i min biostol som om jag själv var besatt av något, man hoppade till ganska rejält många gånger! Men det var mest så man skrattade sekunden efter, inte panikade och ville springa ut ur salongen (been there). Den var inget man drömmer mardrömmar om liksom.

Denna däremot fick mig att kasta mig efter kuddarna! Trots att vi bara såg den på TV. Den lämnade mig med några lätta hjärtattacker samt svårigheter att ta sig in i duschen efteråt. Absolut en bra film. Så jävla sjukt att jag alltid vill se skräck, jag är ju så otroligt mesig och mörkrädd och dessutom tror jag på spöken också. Men jag älskar verkligen sånt. Och den där känslan yes jag överlevde! när eftertexterna börjar rulla.. den är fan underbar ;-P

Annat jag sysslat med i helgen är att inte träna. Och sova skönt. En trevlig helg helt klart. En jävligt schizofren sådan också. Jag pendlar från myskänsla till begär till att jag kanske inte bryr mig och slutligen till likgiltighet igen. Och så alltihop från början (inte nödvändigsvis i samma ordning - det vore ju för strukturerat för mig) Sedan blir jag trött på mig själv och allt och tänker att allt är skit samma faktiskt. Ingen idé att ödsla tid på att fundera ens. Meeen då brukar den där saknakänslan dyka upp igen. Slutsats: Jag har ingen koll eller kontroll på mig själv vilket suger. Jag gillar det inte alls.

Imorgon börjar nya jobbet och jag jobbar alla dagar den här veckan. Sedan åker jag mot Västra götaland och en veckas underbar semester =D Har planerat in Sommarland, lite fornminnen-roadtrips, HARRY POTTER mm. Åh denna vecka känns inte så ångestig eller jobbig alls egentligen. Inte när jag tänker på att jag snart är jätteledig.

Nu ska jag hoppa i mjukisar och spela Sims =P

Puss

oxygenium

..och efter regn kommer.. SYRE ..efterlängtat

REGN =D

Skyfall. Helt galet vad det regnar! Som att det regnar ikapp för allt oregn senaste veckorna. Supermys i alla fall. Bara det inte blixtrar massa så. Nu blir det några innetimmar med film och te!

A la la la la long

Men.. var är solen? Ska den försvinna får det väl åtminstone regna lite. Regn eller sol eller gärna både och. Men uppehåll och moln gör väl liksom ingen nytta i huvudtaget? Jag sitter här i min nya bikini med bränd näsa och massa hallon i min fil. Världens senaste frukost pga. världens jobbigaste telefonsamtal i natt.

Det är så jävla typiskt är det inte? När man behöver det som minst liksom. Fast jag borde väl väntat mig att det skulle komma nu. För vissa saker har känts förvånande enkla senaste dagarna, klart som fan det måste röras till då. Jag vägrar låta det här påverka mig just nu. Jag försöker ignorera varenda ord och låtsas som ingenting. iingentiiiiing

Snart dyker nog mitt badsällskap upp. Fast det ser oroväckande åskigt ut just nu.

Här är min nya hopp och lek-bikini. Alltså en sån man kan springa runt och busa i utan att den rör sig ur fläcken. Blir perfekt på Skara sommarland om två veckor =) Jag har en o-lekvänlig ny bikini också. En sån där maximalt hudblottande som bara funkar till typ två rundor pensionärssim. Men trevlig och fin att sola i. Om ja ser lite annorlunda ut så är det nog det nya läppstiftet. Brukar ju sällan använda rosa.Puss

Landgång

Alla blir vi väl förknippade med något. Och jag insåg precis nu att jag nog måste se över mina prioriteringar i livet. När det sprider sig utanför landets gränser liksom, då får det nästan vara nog. Jag skulle faktiskt inte bli förvånad om det stod ciabatta som närmsta anhörig i min dödsannons.

Vila (dega?) i frid Janet
Bakad 1984. Död ca. 2060.

Du gled in på en räkmacka

Jäste runt med dina brön
din rejäla form och dåliga franska
å sa sen adjö med en förjäkla toastWith Every Heartbeat

Min hjärna kokar. Att det är ungefär 80 grader ute gör ju sitt, och sedan har jag ungefär tusen saker att tänka på också. Idag på jobbet tror jag inte jag gjorde någonting alls, förutom att försöka tänka, vilket alltså inte fungerade. Jag var även förbi och hämtade mina jobbkläder för mitt nya jobb när jag ska städa tre veckor. Tre veckor som blev fyra nu. Jag tackade faktiskt nej till en femte vecka. Det är bra för att vara jag.

Jag förväntar mig inte ha världens roligaste veckor direkt, jag tänker snarare att det kommer bli skitvarmt och skitdrygt. Men samtidigt är det nog lika bra att ha så lite ledig tid som möjligt just nu, annars lyckas jag väl tänka sönder hela mig. Det är en jobbig dag idag. Det är lite jobbiga tider till och med. Det där med jobb bara, när det knappt går att få ett sommarjobb liksom? Nu har jag plockat ihop veckor på olika ställen för att få ihop "ett normalt jobb". Galet. Och rörigt. Hoppas verkligen det ser lite bättre ut när jag är klar i vår.

Dock finns det lite ljus ändå ibland. Och denna dag blev ungefär 1000 gånger bättre då jag på lunchen (som jag inte hade någon men ändå) fick ett intervjudatum till ett annat jobb. Ett roligt ett. Ett där jag (eller någon annan) får skriva en hel del. Ett jag mer än gärna skulle ha det kommande året när jag kommer ha sjukt mycket ledig tid eftersom jag knappast kommer börja med C-uppsatsen i tid. Ja.. det är lite bittert nu. Men bara lite.

Jag är förvirrad, okej? Lite glad, lite ledsen, lite bitter, lite som vanligt allmänt trött på livet och speciellt mitt eget, men mest är jag nog bara förvirrad ändå. Jag vill ha förändring men.. jag hänger inte riktigt med på vad det är som händer. Gud va skönt det är att världen är så logisk. Och det tar nog aldrig slut gör det? Jag har alltid stört mig på Takida nästan lika mycket som Gessle (och dåå stör man sig mycket) men ändå absolut älskar jag den här låten.Festi(s)val

Gårdagen: Rix FM-festival. Och massa andra viktiga val jag inte får ordning på. Lite strandad val också efter allt ätande och drickande..


Jag ser galen ut. Allt är precis som det ska alltså.


Underbara Marie och likörkoppen!Kvällens värdTvå söta saker =)Och två till..Strips och gräsmattehäng

Sibylla har bäst strips.Marie informerade mig om att man kunde få bearnaisesås till också.
- VA? NEHE!?Inte jätterolig Rix FM-festival. Men fint väder =)EfterrättDet godaste på McDonalds!

raindrops keep falling on my head

Mulet. Skönt! Om man får säga så. Jag sprang ner till stan för någon timme sedan. Så sjukt varmt, men ändå så jäkla skönt att det äntligen fläktade lite. Suddig bild med snyggt sikte på mig (stökigt golv med)Skulle köpa två cider, nagellacksborttagning och hårspray. Har gett mig själv lite lätt shoppingförbud eftersom jag handlat som en idiot hela våren och sommaren. Men det är som att lära en gammal katt skälla ungefär: detta hade jag med mig hem:Fint. Men kanske inte så nödvändigt. Mest vill ha-saker.Jag gick i alla fall hem med shoppingkassarna. Ett plus i kanten ändå. Nu har jag shoppingförbud. På riktigt. Jag märker att jag handlar som jag gjorde när jag jobbade nu igen, och det håller ju inte. Jag behöver vekligen ingenting just nu. Förutom mat. Mat får jag handla =) Detta blir dagens:Veg. snitzel med minifraiche och gurka. Lagom sommarlätt. Sedan kommer jag antagligen dricka typ 1 liter juice också. Tror i snitt jag häller i mig ett paket om dagen när det är så här varmt.Annars så började det regna för 2 minuter sedan. Jag älskar regn =D Och har saknat det lite. Men just ikväll ska vi ju dricka lite och åka ner på stan, regnet kunde ha fått vänta en dag. Eller tills i natt i alla fall. Hoppas det slutar om någon timme. För då blir det klänning, cider och stan! Puss Puss

Living next door to alice

En morgon utan 100% sol. Det var länge sedan. Helt molnigt är det dock inte, och inget regn på långa vägar. Igår innan jag somnade önskade jag lite försiktigt att solen skulle pausa någon timme på förmiddagen, eftersom jag ska uträtta massa måsten på stan. Ska se till att göra det så kvickt som möjligt nu.

Kakan ♥ väckte mig med
detta. Åh underbara bilder. De som känner mig vet att jag tjatat om filmen i flera år nu. Lite tröttsamt kanske, men Tim Buton är helt enkelt Gud i Janetvärlden. Så är det bara. Annars pratade jag med hon som rymde till Norge igår kväll; Sötevve - du är saknad! På tal om Söta Evelinor så skulle jag ju ringa bästa Evvot där hemma och styra upp viktigheter, men min hjärta verkar kortslutas titt som tätt nu för tiden. Skriver upp på komma ihåg-listan.

Annars? Lite förvirrad. Lite tänka för mycket ibland och på tok för ingenting alls ibland. D ringde och pratade en timme innan jag sov också, och det gör väl sitt. I helgen blir stan tom på folk också då mina tre sommarvapendragare (som inte ens känner varandra) flyr fältet samtidigt. Dock kommer det kanske andra trevligheter hit över helgen och hälsar på.

Nu: Tvätt. Dusch och powerwalk till stan. Ses på Stora torget ikväll hoppas jag!

Puss