Wish you were here

I lördags var det alla hjärtans dag och inte vilken alla hjärtans dag som helst. Faktiskt den första så länge jag kan minnas som jag inte fick någon alla hjärtans dag-present. Jag råkar ju gilla den dagen. Jag tycker det är bra att vi har en dag som påminner oss att uppvakta dem vi älskar. Den behövs faktiskt. Världen hatar alldeles för mycket och ofta. Eller skiter i vilket. Kallt och läskigt ställe den där världen många gånger.

På kvällen blev det varmare. Inflyttningsfest hos Erika med massa söta ansikten - och mindre söta röster. Insåg än en gång att kombinationen Singstar och alkohol är mer rolig än vacker. Jag drack lagom många drinkar och uppskattade det som satan dagen efter. Det är underbart med bakisfria söndagar! Dock försvann gårdagen på tok för fort och idag har jag varit på universitetet från 9 till nu. I morgon ser likadan ut, fast då är även kvällen uppbokad med pressträff på Teatern. Jag förstår inte riktigt när jag ska hinna klart med mina artiklar? Eller laga mat och sånt där annat viktigt.

Fast å andra sidan är det fan inte mycket jag förstår nu för tiden. Livet rullar på och jag står bredvid. Jag har tappat tråden, viljan, motivationen och glömt vad tusan meningen med allt är? Eller, jag tror ju fortfarande att livet går ut på att vara gaalet underbart kär, hitta hem och känna sig lycklig, njuta av allt stort och smått som livet har att erbjuda och ha så roligt man bara kan längst vägen. Men va sjutton.. i såna fall är jag ju jävligt fel ute just nu.

Kanske borde jag börja skriva önskelista. Ja, jag tror nästan det.

Två bilder från i lördags:

Söta ni ♥

Och vi

Varför kan inte alla dagar vara enkla dagar?

Kommentarer
Postat av: Evve

Ja hon är läskig! Det blir inte trovärdigt när ett litet barn sjunger om saker som hon knappast ens varit med om! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback