Ååååå orka

Hej. Jag bloggade inte igår för igår sög ganska mycket. Inte så ganska mycket heller, igår sög blåvalsballe om jag ska vara ärlig. Lördagen däremot, lördagen var skitbra! Som vanligt blev det en väldigt stressig förmiddag då jag panikade mig igenom tvätttid, städning, systemet och duschen. Men det blev bra tillslut och kvällen/natten bjöd på många skratt. Synd att min vapendragare försvann alldeles för tidigt bara. Lite lustigt att jag en stund senare hittade henne totalt däckad i min säng. Duktigt att gå och lägga sig i alla fall :-) Aja gårdagen började med huvuvärk och slutade med huvudvärk och tårar. Så himla kasst. Nej, jag är inte kass men vissa andra har ju tydligen ingen botten. Fast jag är ganska så dum också som åter igen tror att någon kan säga en sak och sedan faktiskt mena det. Jag fick i ala fall svälja salt dumhet så det räckte och blev över igår. Inser att det där lät jävligt äckligt.. men ja.. det var inte så jag menade och det tror jag ni fattade.

I morse var jag så trött och sliten att jag knappt visste vad jag hette. Skippade sömnpillret Arne men tog i alla fall en ganska så lång promenad när jag väl kom upp ur sängen. Jag ville egentligen bara begrava mig men frisk luft och att vandra en stund ger alltid mer energi än det tar. Fick bort några tunga tankar också. Nu sitter jag här och skriver PM. Jag förvånar mig själv att jag orkar. Jag har ingen motivation, jag tycker kursen suger och jag vill minst i världen skriva det där jäkla PM:t just nu. Men ändå har jag precis avslutat ett A4 som jag började på för ungefär 20 min sedan. Det känns ganska lugnt att få ihop de två sidorna som fattas tills i morgon. Kanske är det helt enkelt så att mitt liv är så jävla meningslöst för tillfället så jag hellre gör saker jag hatar framför att göra ingenting alls. Gud vilket extrembittert inlägg. Men jag är så sjukt bitter idag. Och trött på att aldrig slippa bli lekt med.

Nee nu ska jag fixa den här skiten. Och resten av skitkursen också.. Dagarna springer på och snart står jag där med bara sista terminen kvar. Då kommer jag bara hinna leta jobb mest hela dagarna, och försöka bestämma mig för vilken stad som egentligen är hemma. Eller om jag helt enkelt inte hittat hem än. En sak är säker och det är att jag kommer hitta världens snällaste kille och när jag gjort det ska jag aldrig någonsin låta honom försvinna. Sedan lever vi lyckliga med skrattattacker, sötungar och övervuxet morotsland i alla våra dagar. Vi mot idiotvärlden. Det är jag övertygad om.

Det.. det är fan något att orka skriva bajsPM för det..

Puss

Kommentarer
Postat av: Anna

Hhaha, jag måste, igen säga förlååååt! Jag ska aldrig mer däcka i din säng ;)

Vi är på väg mot ljusare tiden, förhoppningsvis blir det bättre då, det brukar det bli. Annars rymmer vi! <3

Postat av: Bimbo Boy

Vill du ha min nya låt "Boy Loves Boy" innan den släpps officiellt? Ladda ner den gratis här: https://www.yousendit.com/download/WnBRc2ZITmFRWUxIRGc9PQ :) Sprid gärna ut den till alla du känner! Kram <3

2009-02-02 @ 16:00:50
URL: http://www.bimboboy.com/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback