Tiden springer iväg..

Hejsan hej. Sorry för den dåliga uppdateringen. Om ni är nyfikna på vad som händer i mitt liv så kommer här en liten resumé av halva veckan som gått. Jag nämner inte att jag jobbat med C-uppsatsen. Det gör vi ju varje dag. Bla.

I måndags lyssnade jag på vår kära statsminister (som var i stan) när han pratade om bland annat klimathot och en eventuell köttskatt. Intressant var det. Igår morse hade vi handledning. Kunde inte sova utan låg och vred på mig hela natten. Meeen det gick bra. Phuu. Bättre än förväntat. Att höra av vår handledare att det inte ska vara några problem för oss att bli godkända var det bästa i världen just nu. En lättnadens suck. Nu jäklar ska vi fixa detta. Kvällen bjöd på mackor,
ett nästan väntat oväntat sällskap (vad håller jag på med?) och film.

Idag har jag jobbat lite och sedan har mina två kära marknadsförarkollegor varit här och hängt på eftermiddagen. Vi har bollat idéer, varit budgetoptimistiska och planerat en galet rolig vår. Nu väntar jag på att Anna ska dyka upp för te och ännu mer soffhäng. Men jobbfritt sådant! :) I morgon har jag, förutom jobb, en sån där måste dag. Ringa måste-samtal. Skicka måste-mail. Besöka måste-personer. En intervju har jag också. Blir en låång torsdag. Men den avslutas med julfest a la redaktionen på kvällen! Så jag kan nog stå ut nästan :)Jag ser sur ut för att jag är i en skoaffär men inte får köpa nåt. Morr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback