och det hjärta som skulle bli ditt på nå vis..

Igår kväll kom vintern till Värmland. Det bränner på strumpbyxelåren och biter i kinderna. Och så kan man leka ånglok när man andas. Tufft ;)
Jag har bolmat runt på jakt efter en svart pälsmössa (fejkisch såklart) men antingen ser jag för rysk ut eller så är Large för litet. Jag klär inte som ryss och har dessutom ett gigantiskt huvud. Hela idén med att bli ordentligt het om öronen försvinner ju liksom när mössjäkeln sitter som en sån där kalott. Eller heter det så? Det låter som en val ju. Kaskelott.

I alla fall så är det härligt med lite kyla för det är ju faktiskt snart jul.
I år åker jag uppåt och firar med hela familjen - L.Ä.N.G.T.A.R - och jag är skapligt hoppfull om att det blir en vit helg också. I morgon räcker timmarna i kalendern inte till, men det är en del skojiga måsten också ändå. Missar nog dock årets sista after work med tidningen och det är lite tråkigt, men det kommer fler gånger. Ja, så ser det ut. Hur mår ni? :)


Kommentarer
Postat av: Daniel - Swese

Jag njöt av den syreberikade, torra, kyliga luften imorse... stavvlade mig utanför dörren likt en zombie tagen ur en MJ- video men sedan var de som jag sög i mig Vicks blå o ångade fram till bilen :) Hoppas på en vit jul!

Postat av: Judith

helt okej, men det är inte så kallt här :-/

2009-12-02 @ 22:57:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback