Hej mitt vinterland

Det är vitt ute. Inte bara förmiddagsfrost på gräset utan det är vitt på riktigt överallt! Knak-vitt. Vinter på riktigt - till och med i varma Värmland.
Jag undrar hur saknade Storvik ser ut just nu. På måndag vet jag :)

Kanske har jag en syster på vift idag. För någon dag sen ringde hon nämligen nylandad i Sverige och kanske ikväll? eller i morgon? dyker hon upp i Karlstad. Spännande! Jag är tråkigt bajsupptagen med jäkla C-uppsatsen veckan ut men tänkte i alla fall vara ledig i helgen och gå på julfest några kvarter bort med vårt gamla gäng. Samlade igen. Känns nästan lite overkligt när hon varit borta så länge. Och efter jul försvinner hon igen. Länge. Eller för alltid? Jag borde kanske byta land jag också?

Vad har jag i Sverige egentligen? En utspridd halv familj jag aldrig hinner träffa och en föredetta någon jag faktiskt ville gifta mig med innan saker gick käpprätt åt helvete. Jävla oflyt hela tin. Snart har jag inte ens en lägenhet längre. Och folk vet aldrig vad jag heter. Iofs har jag vänner av det klockrenaste slaget, men det finurliga med såna vänner är ju att de finns kvar även om man byter sida av havet. Jag ska tänka mer på det.

Nu är det dags att göra sig lite presentabel. Borsta håret och sånt där.
Intervju med en sån där viktig person står på schemat, wish me luck!

PUSSEn timme senare: redo! Ha en fin dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback