Från ett slott till ett annat

Herregud vad mycket snö vi har här! Det är vitt vitt vitt och svinkallt är det också. Så jäkla härligt. I går morse knappade jag in Vallingatan på GPS:n sedan bar det uppåt. Vi valde kortast väg istället för snabbast vilket ledde oss in på de minsta villovägar man kan tänka sig. Riktigt äventyrligt :) Vi hann med frukost och påhälsning i Kristinehamn också.

Gårdagen bestod av soffhäng och mat om och om igen med hela familjen samlad. Så underbart. Jag hade planerat att göra ett pepparkakshus när jag om hem men lillasyster hade redan knåpat ihop ett litet ett.. Idag har vi fixat de sista julklapparna och haft inslagnings- och rimstuga på ett kaosiga golv. Pepsi stirrar förundrat. Hans första jul ju :) 
Dock fick vi nyss ta en klapp-paus eftersom lillasystrarna ringde:

Asså det kom en traktor på stora vägen åsså tänkte vi ta lilla vägen dårå åsså mötte vi en bil åsså ba försvann vägen åsså ba gled vi ah.. så var vi i diket sen lixom..

Men sju frysta personer senare var bilen på vägen och nu står han i garaget igen. Sikken tur. I kväll ska vi pulsa ut i skogen (alltså kliva något steg utanför trädgården) och hugga julgranen :D Men först ska jag rimma klart på mina julisar. Syster spelar jullåtar och till och med jag har suttit en stund vid pianot. Mamma och några andra gör kroppkakor och gammelkatten tuggar och dregglar på paketsnörena. Det är varmt och stökigt och folk överallt. Och utomhus är det svinkallt, svart och en jäkla massa snö! Och så zombies på TV:n. Precis som det ska vara.


PUSS


Kommentarer
Postat av: Elin

Wow vilket läckert pepparkakshus =) puss snygging

Postat av: Evve

Åh vilket fint pepparkakshus! Och välkommen hem! :)

2009-12-22 @ 19:17:52
URL: http://enevve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback