Idag vaknade jag klockan 07 av mardrömmar. Var kallsvettig, hade ont i magen och ångest inför allt och ingenting. Stress, måsten och förvirring. Vem är jag och vart ska jag? Och varför har jag ingen julklapp det står älskling på? Jag bestämde mig snabbt för att ta en helt ledig dag. Strunta i allt för ett dygn. Inte bara sopa under mattan utan verkligen dammsuga upp och sparka dammsugarhelvetet till Mars för en dag.

Struntade i att klä på mig och åt frukost i täcket framför TV:n. Tog sedan en långpromenad och kikade på massa fina hus. Sedan har jag plockat fram pyssellådan och suttit på golvet och lekt till mysig julmusik. Med pepparkakor och julmust på inte-behöva-resa-sig-avstånd. Nu sitter jag här vid Bettan. Inte för att kolla mailen, uppdatera hemsidor eller boka möten. Utan för att småprata med fina vänner och sötfamilj långt bort.

Jag ska snart plocka fram sylådan och pimpa upp en tröja. Sedan blir det dusch, på med paljettkjol och putsa smilegroparna inför julfest med redaktionen. Känns som jag behöver det. Glada människor jag tycker om, glitter och julstämning. Klockan går fort. Börjar nästan få bråttom. Men som sagt, några fler låtar och pyssel på golvet hinner jag nog med.

Julpussel!


Kommentarer
Postat av: Daniel - Swese

Antar att de är vikigt att stimulera hjärnan med annat om man råkar få lite tankar som vänder upp-o-ner på en. Hoppas lite julpyssel har fått dig på andra tankar :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback