They say I got a lot of water in my brain

God morgon! Jag sitter här i gårdagens halva outfit och en filt och kikar ut på svinkalla jättevita slottsträdgården. Snälla låt det stanna kvar över jul! I morgon rullar jag och syster hem till byn och jag skulle ge mycket för pulkaväder och en snögubbe nedanför köksfönstret. Åh hem ♥

Igår var det Julfest på Herrhagen. RedaktörsAnna och hennes man bjöd på jättefest med för många människor, för stark glögg och för mycket godis. Alldeles underbart alltså. Tiden försvann så jäkla snabbt och plötsligt stod jag i yrsnön utanför Tempel. Förra besöket var ju ingen höjdare men när glidarAnna fixar vip, bord och helrör så blir det ju lite annat. Mer som att hemmafesten fortsätter fast på nya marker med rolig utsikt. Det var faktiskt jäkligt kul ute igår Men det hade nog mycket att göra med att när schlagergolvet blev för trångt och dansjuckarna för många så kunde man krypa upp till vår hörna och gömma sig igen.

Vägen hem var lång. För det första hade alla olika fyllecravings och matjakten pågick en bra stund. Sedan när alla väl hade utfodrats så var det saker som var borta istället. En mobil. Vantar. Koordinationsförmåga. Tomas. Efter att ha funnit tre av fyra började vi sakta glida hemåt.
X antal vurpor och snöhögar senare klättrade jag in på varma slottet.
Med blött trassligt löshår och en Sjökvisten tonfisk i väskan. Vilken lycka! Sjukt packad som jag var lyckades jag varken äta eller klä av mig, utan stupade med kläderna på. När jag vaknade i morse hade jag till och med väskan i sängen. Haha. Men det var en sån skitbra kväll verkligen! Värt.

Nu ska jag äta min macka och hänga i TV-soffan med mitt täcke i timmar! Det blir absolut lite lek i snön senare också =) Och i morgon lämnar vi som sagt staden. UNDERBART! Mamma snart kommer vi =D PUSS


Kommentarer
Postat av: Henrik A

Du gillar nog den här:http://www.youtube.com/watch?v=q28orN_78Dk&eurl

2009-12-20 @ 12:11:24
Postat av: Daniel - Swese

Hoppas du får en riktigt god jul där hemma :)

2009-12-20 @ 14:01:53
URL: http://www.swese.se
Postat av: Linda

God Jul fina du :) jag ska försöka hålla snön kvar åt dig :O)

2009-12-20 @ 14:08:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback