Bio när den är som bäst

Inglourious Basterds

Men fy satan vilken jävla bra film då! Sjukt grym. Wow-känsla, vända bort huvudet-scener och skrattattacker i en näst intill perfekt mix. Imponerande. Brad Pitt är verkligen skitbra. Åh jag blev lite kär i Tarantino nu, han har aldrig varit någon superfavorit innan faktiskt (borträknat fingret han hade med i From Dusk Till Dawn)

Annars var hela kvällen/natten igår riktigt nice. Sushi med Anna och Jocke. Och efterhäng i Annas soffa med vin, folkisar och Genifrågor. Jag och Jocke kom på den smarta idén att inte gå till sista bussen och istället promenera hem. Inte lika roligt när det väl var dags. Men hem kom vi och sov gjorde vi väl vid 4 kanske i alla fall? Liite segt idag alltså. Men nu har vi i alla fall ätit frukost och jag har lämnat av husdjuret vid universitetet. Idag ska jag kryssa måstelista tills Anders slutar jobbet, för då ska vi ut i skoogen =D Favorit! Jag älskar skogen. För varje dag som går nu förökar sig den där gnagande tanken: varför läste jag inte biologi? Eller i alla fall också? samtidigt? Lite vid sidan av? Sommarkursen stillade inget behov den gav bara mersmak. En dag ska även den drömmen tas itu med!

Ikväll vet jag inte alls, ladda inför i morgon? För det blir ju tydligen lite såndära fest ändå. Lagom dock för oss som ska sköta sitt jobb. Mm. Annars ignorerar jag totalt att Sis och Daniel säljer sitt hem bit för bit och köper flygbiljetter. Det händer inte. Inte!

PUSS


Kommentarer
Postat av: Sandra

Kul med en Karlstadblogg! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback