Ut från dimman

Idag gjorde jag något jätteojanetigt. För det första kände jag efter, bara det liksom. Och sedan var jag ärlig. Mot mig själv och mot någon annan. Hade världen gått under ifall jag låtit bli? Antagligen inte. Visst hade det varit lättare att fortsatt vara jag och inte tänka alls, men igår gick det upp för mig att jag hade kommit till en punkt då jag ville bestämma vissa saker med sig själv, och då är det bäst att passa på och göra det när man fortfarande har den makten att ändra på saker.

Det sista jag behöver är något komplicerat i mitt liv - det kan vi nog alla hålla med om. Och om jag kan hindra att det blir minsta lilla rörigt så gör jag helst det. Med facit i hand var det kanske världens bästa val jag gjorde idag. Det är inte roligt när man inte är riktigt överens, samtidigt är det väldigt bra att komma fram till det innan något blir knasigt. Mycket bra jobbat där Janet. Slutfunderat. Bara vara. Punkt. Lite tomt men lite lättnad. Tre steg längre bort från trubbel liksom.

Ikväll ska jag se
Inglourious Basterds. Och äta sushi. Med Jocke =)) Vi har inte setts på evigheter så det ska bli superkul! Annars har jag träffat Kakan, hängt på universitetet och handlat blommor idag. Lite otippat hittade jag en Evve på fel busshållplats också ;-)

PUSS

Kommentarer
Postat av: Anonym

det kan aldrig bli komplicerat :)

2009-08-27 @ 01:38:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback