Sju månader

Sju månader tog det innan det där jag kanske aldrig mer ville höra pressade sig in genom mobilen och brakade genom både lås och bom på andra sidan. Sju månader av att sakna det men samtidigt vara rädd för att behöva höra det och aldrig mera tro på det. Sju månader av att få veta att man inte ska behöva höra det och vara rädd eller fundera sådär fasligt heller. Det skulle vankas tid. Plats. Vila. Paus.

Janet.. Jag älskar dig..

Japp. Så vare med det.

Ikväll blir det kräftskiva här hemma! Hela gänget utom syster Emma som varit i Australien två månader snart. Jag är jätteförkyld och skitäcklig men har ändå powerwalkat långisar med bästa bruden. Om en månad blir hon fru. Åh så roligt!
Annars blir det mycket utetid. Skogspromenader, svampplockning och fiske. Jag gillar egentligen inte att fiska och tycker alltid synd om både maskarna och fisken. Men det är roligt att vara vid vattnet och så.. Jag älskar verkligen att vara här uppe. Och jag älskar att jag har så många syskon! Fan va roligt det är att vara många. Jag vill dock tyvärr bara ha max två barn själv.

Nu ska jag fixa lampor och dukning och grejer.. =) PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback