Jag är hemma

En komma fem dagar för tidigt har jag nu landat i Karlstad. Jag var nyss påväg ut genom dörren igen för en badtur med saknade gänget, men fy sjutton jag är för trött.

Det går inte att beskriva min vecka i ord. Tråkigt nog räcker inte bilderna jag tagit till heller. Men huvudet är fullt av oförglömliga minnen och magen gör ont av alla skratt. Kan ju nämna att jag i alla fall bland massa annat har slussat, kollat hällristningar, varit på arkeologisk utgrävning, gått hela vägen ut på Hindens rev, vandrat i trollskog, letat och hittat massa fossil, druckit massa sprit, ätit för mycket god mat och haft det så förjävla underbart.

Efter veckor med regn, regn och regn så sprack det upp och blev kanonsommar på morgonen när vi drog iväg - och sedan har det hållt i sig varje dag! Vi har börjat dagarna med frukost utomhus vid 7-8 och sedan varit ute minst tolv timmar om dagen. Underbart! När vi åkte förra veckan i juni var det precis likadant - de två bästa sommarveckorna på hela året. Vad är oddsen liksom? =) Skulle inte bli förvånad om regnet kommer igen nu, nu när vi kommit hem liksom =P

Nu ska jag försöka sova lite. Sedan packa upp och packa ned. Jag ska nämligen hem till byn! Och gud vad kul det ska bli! Jag saknar byfolket och mina kära gamla vänner. Att alltid möta bekanta ansikten på bygatorna och grusvägarna. Att känna alla. Det blir inte direkt samma sak i en stor stad. Jag vill skvallra och promenera med högstadievänner och dricka te i mammas soffa med katterna. Åh jag saknar er ♥

Det blev inte en direkt lugnt sommar för min del. Jag som skulle ha mitt första sommarlov på 10 år har istället både pluggat och jobbat. Inte alls som planerat. Meen det har ju varit helt okej ändå!

Hoppas ni har det bra kära läsare =) PUSS

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag kommer efter dig nästa helg. Mhahahaha. Årsunda it is :)

Postat av: Elin Danielsson

Vad var det för något ni var iväg på? Blev lite sugen när jag såg bilderna på facebook, finns det någon hemsida man kan gå in och kolla?

2009-08-12 @ 23:27:50
URL: http://whitegold.blogg.se/
Postat av: jaanet

elin: heej! =D bilderna på facebook är från veckan efter midsommar, första kursveckan alltså.. detta var andra! Bilder kommer snart! :) Kursen heter Vänerns natur och miljö och är mer än underbar! Man får se så jäkla mycket! Det är Ekosoferna på Karlstad uni som håller i dem. Det finns flera olika upptäcktsresor, utomlands också! Island, Färöarna, Nya Zeeland.. typ.. osv :)

2009-08-13 @ 12:59:22
URL: http://janeteklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback