=(

Jag hatar världen. Jag hatar hur folk kan vara så jävla egoistiska och bara ta vafan dom vill när det passar och sedan bete sig hur som helst. Hur svårt kan det vara att bara vara lite jävla ödmjuk? eller snäll åtminstone? Eller logisk och om man nu inte kan vara det kan amn ju i alla fall försöka förklara?  Vad fan kostar det?

Men nej. Bete dig som skit eller inte alls. Jag är så jävla arg och besviken men framför allt så jävla ledsen. För mitt liv har varit så tungt och det har äntligen börjat ordna upp sig lite men då får någon för sig att klippa och skära i mig och behandla en som ingenting - som en jävla trasdocka. Och det är liksom inte det jag behöver just nu =( Det är så nära till botten och värst av allt är att han vet det.

Jag har fan inte begärt någonting alls. Jag var glad för att jag hittat något fint och trevligt. Man tror liksom man hittat någon som bara är schysst och skön att vara med. Man tror man betyder något - ja antagligen för att han säger att man gör det. Man tänker aldrig något annat, varför skulle man? Sedan har man plötsligt ingenting alls. Och man känner sig dummast i världen för att det faktiskt betydde något. För att det faktiskt gör skitont. För att jag är ledsen på riktigt. För att du sårade mig. Helt utan anledning eller logik.

Jag tänker aldrig lita på någon någonsin igen =(

Fittliv.

Kommentarer
Postat av: Evve

Älskade vän

Postat av: Linda

Vad är det som händer Janet? Vad när hur? =( Jag trodde saker började ordna upp sig? Vad har jag missat? :-/

2009-08-29 @ 19:49:55
Postat av: Jessica

om jag kan tlka ditt inlägg så tror jag att du och jag är i ungefär situation.... fan så jävla arg/förnedrad/deppad/besviken man kan vara på samma gång!

2009-08-30 @ 17:28:50
URL: http://jezzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback