Den snabbaste vägen till sagorna

Biljett till Harry Potter bokad. Igen. Det är den verkligen värd den nya filmen - så jäkla bra och så jäkla ska ses på bio. Jag gick på första Sagan om ringen tre gånger, och första Harry Potter minst tre gånger. Sa jag att jag älskar äventyr och magi? Efter vi kommer ut från SF ska jag och syster leka igen. Sällan. Eller inte. Men tusan de flyttar om typ en månad. Aj Aj Aj inte tänka på det. Till Harry Potter och Morden i Midsomer-land dessutom. Fasoner! Gud vad avundsjuk jag är. Sist de bodde där tyckte jag var en evighet, och nu kommer de vara borta minst dubbelt så länge. Alltid!? I såna fall blir jag också englandsboende på heltid framöver kan jag lova. Där vet ju i alla fall folk vad jag heter.

Filmerna slutar typ 20.00 (ah vi ska gå på olika) haha =P Så då får jag se vad vi hittar på för bus. Jag måste ju hem och packa någon gång i natt i alla fall, eftersom jag lämnar stan tidigt i morgon bitti (och man kan ju liksom inte börja packa i tid) I en hel vecka ska jag äventyra. Kanske precis vad jag behöver just nu?

Puss

Kommentarer
Postat av: caroline

skoj med harry.. igen!:) han är bäst och england är bäst, och ron är ännu bättre! hoppas du har det bra janet:) puss och kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback