Yesterday

Igår var det så jäkla soligt och varmt här uppe (tror det var det på många håll i landet) så jag hoppade i springskorna direkt jag vaknade. Efter en timme var jag både genomblöt och genomslut (värme och taskig kondis) men det var så otroligt skönt så jag sprang en hel timme till =)) Det är en helt annan sak här hemma med alla grusvägar, stall och fina saker att kika på. Spåret eller gymmet hemma i stan lockar lixom inte lika mycket ;-(

Efter träningsturen fastnade jag i duschen. Suck.. mamma har renoverat badrummet och fixat en sån där dusch med "regn"som regnar ner från taket. För härligt verkligen. Sedan har den massa roliga knappar och inbyggda högtalare och musik så man kan stå där och verkligen vråla hur länge som helst. Testade ångbastun idag också, farligt ju! Man kommer lixom aldrig ur duschen! När jag blir stor och rik ska jag i alla fall också ha en regn-dusch så man kan drömma sig bort till äventyr och vattenfall mest hela tiden :-)

Efter ducshandet åkte jag och mamma in och gled i stan. Hennes bil skulle hämtas från någon reparation så vi körde varsin bil fram och tillbaka inne i stan, efter varandra, värsta cruiseingen i solen =) Fick även testa hennes nya jobb-bil som jag inte fått göra innan. Ååå det var skoj! Fan va tråkigt det är att inte ha någon bil verkligen!

Aja, sedan hade vi lite shoppa och häng-tid innan vi åkte hem och gjorde hemmagjord pizza!! Eller, jag lagade mat och mamma jobbade. Men hennes kontor är 2 rum bort så man ser henne ändå =) Min mamma jobbar verkligen jämt, så det är tur att hon har kontoret här. I alla fall så kom älskade saknade Sandra hit direkt från jobbet och vi åt pizza tils det kom ut ur öronen på oss!

Som vanligt avslutade jag kvällen med låångpromenad med Pernilla, och jäklar vad det känns i kroppen nu. Inte van att gå såhär mycket varje dag. Det blir minst två-timmars-svängar hela tiden. Men bra!!!

Jag vill inte till Karlstad. Jag åker i morgon :( Visst saknar jag er!! Och visst vill jag egentligen jättegärna gå på stora fina festen på lördag, men guud vad jag vill stanna här massa massa mer tid just nu. Få gosa med katterna när man vaknar, ta en springtur innan frukost och sedan sätta sig med tekoppen på bron i solen och kika ut över trädgården och skogen. Gud vad jag längtar efter förändring i mitt liv just nu. Meen, först blir det tillbaka till stan, klackar, drinkar och suck.. universitetet. Ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback