Morgonstund har ciabatta i mund

I morse vaknade jag vardagstidigt och låg och väntade på att affären skulle öppna. När jag sedan jag dit fick jag ändå stå utanför och hänga i 10 min. Jag och rullatortanterna. De knuffades och stångades för att vara den första näsan innanför dörrarna, själv avvaktade jag på säkert avstånd. Bäst att inte vara i skottlinjen.

Härlig kolhydratfrukost inklusive sällskap framför ett gammalt avsnitt av lyxfällan, vilken perfekt fredagsstart! Nu kikar jag Top Chef (fastän jag såg samma avsnitt igår) och målar tånaglarna. Fötter är verkligen inte det fräschaste jag vet, men just därför känns det extra roligt att fina till dem lite nu inför våren. Peeling, brun-utan-sol och rosaglittrigt lack! Väcker vilka vintertrötta fossingar som helst.
Jag älskar ordet fossingar =)

Kl 18 börjar nästa matglada avsnitt så jag ska planera min dag emellan detta program och nästa. Det blir träning, lite handla och en del skriva. Och jag vet att jag låter tragisk som planerar mitt liv efter TV-tider - men må så vara - I love it !! Kvällen är inte hundra spikad ännu, men det lutar åt sötsyrliga vårdrinkar med det dära stadsfolket.

Heeeeej!

I sommar klipper jag nog lite lite lugg till solbrännan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback