Saturday Night

Jag är en tant. Gammal, grå, slut som människa. Hela tre trevliga grill/fest-inbjudningar har jag mottagit ikväll. Och vad gör jag? Jag gömmer mig i slottet med dörren låst och musiken låg.. ja ifall någon kommer och ringer på för i sådana fall måste jag ju låtsas inte vara hemma. Inte vara gammal, grå och slut som människa in public lixom. Sedan är jag så dålig på att både ljuga och vara ärlig. Kan varken ljuga och säga att jag har annat för mig, eller vara ärlig och säga nej. Plingar dörren eller springer jag på festfolket låter det: jajamen ses om 5 min! Ingen karaktär, ingen logik heller.

Men helt ärligt känner jag mig enormt slut i huvudet när jag kryper ihop här framför Bettan med gardinerna extra fördragna. Ja för tänk om någon där ute ser att jag är hemma och gör.. ja ingenting. Haha yes jag vet, jag har problem. Tillfälliga slängar av social fobi eller nåt, eller så vill jag helt enkelt bara vara hemma ikväll.

Jag känner ingenstans att det är lördag idag. Kanske har att göra med att jag var full i tisdags. Och på onsdag tänker jag vara full igen. Då jävlar kommer det gunga minsan. Östersjön här kommer vi. Eller, det är Östersjön va? Neee.. nu hör jag hur det poppar hos grannarna. Tillbaka till soffan och släcka lamporna. Måste vara medfött.Kvällens projekt på slottet:

Loppisfynd: Ram och Ljusstake + silver och svart färg+ lite annat pysselHemma på slottet precis just nu:Nya tavlor på syskonen:Inte lång tid kvar här hemma. Ska bli spännande att flytta. Men nog allt gillar jag mitt lilla slott alltid.

Ps. Och självklart ska jag ju kolla på sjukt söta och härliga
Anna också såklart. Snälla, vinn detta nu! Fast egentligen spelar det ingen roll.. du har nog  redan tagit dig in i hjärtat på hela befolkningen ändå ;-)Kommentarer
Postat av: [ Erika's Viktresa ] - 21kg lättare!

Tusen tack!! :) Värmer ska du veta det du skriver.Allt bra med dej?

Postat av: Annarki

Ibland behöver man ta det lugnt också. Det är bra för själen. Kram!

2009-04-19 @ 11:34:55
URL: http://annad.blogg.se/
Postat av: Tobias

Jag håller med Annarki - ibland finns det ingenting skönare än att säga nej till sällskap och krypa in under täcket, medan andra sliter ut sig och bränner hjärnceller! Asocial är brasocial.

2009-04-19 @ 19:37:37
URL: http://tobiastobias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback