Hellooo

Jag vet, jag bloggar kasst igen. Eller egentligen bloggar jag ju faktiskt skitbra det råkar bara vara så att jag inte bloggar skitbra särskilt ofta helt enkelt ;-)

Dagarna springer ifrån mig och jag hinner ingenting känns det som. Helgen var i alla fall galet bra. Skön soltid på gräset med fina människor och även lite vindrickande med sköningar på stan i lördags. Idag köpte jag nya vita tygskor och vitblårandig tröja. DET ÄR VÅR NU !! =D Annars händer det lite mindre roliga saker också men det är väl egentligen mest efterskalv av tiden som varit. Väldigt förvirrat på den fronten för tillfället, och jag orkar inte försöka analysera ens ytligt. Jag blundar och låter tiden gå just nu. Jag kan faktiskt inte göra så mycket annat. Jag står ut och ser vart det tar mig, förhoppningsvis hamnar jag bra tillslut.

De kommande dagarna är rejält fullbokade. Inte av tentaplugg, utan istället festligheter och skoj. Lite dumt när vi har tenta nästa vecka igen och det är massa andra skitviktiga saker som skall göras. Champagnefrukost, grillning, födelsedagsfest och sånt där ;-)

Nu ska jag in i duschen och sedan ragga upp någon att hänga med ikväll. Så man kan glömma och gömma det där pluggande.. Å visst ja! Min nya telefon som gick sönder är färdig och tillbaka hos mig. Den hade fått en alldeles ny och fin utsida och fungerar (än så länge) kanon =D Hade saknat den..

Pussis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback